Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 5 اردیبهشت 1403 - 08:26

چاتنی خرمالو و گلابی

چاتنی خرمالو و گلابی

shooroshirin3

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

خرمالوی پوست كنده و خرد كرده 1/5 كیلوگرم

گلابی ریز خرد كرده 500 گرم

پیاز قرمز ریز خرد كرده 1 عدد

زنجفیل رنده كرده 1 تكه كوچك

كشمش یك دوم پیمانه

شكر قهوه‌ای دو سوم پیمانه

عسل یك سوم پیمانه

سركه سیب125 میلی لیتر (یك دوم پیمانه)

سركه سفید125 میلی لیتر (یك دوم پیمانه)

آبلیمو 3 قاشق سوپخوری

دانه خردل 1 قاشق سوپخوری

تخم گشنیز 1 قاشق سوپخوری

ادویه گرام ماسالا یك چهارم قاشق چایخوری

پودر كاری یك چهارم قاشق چایخوری

فلفل قرمز یك دوم قاشق چایخوری

نمك به میزان لازم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی

 

همه مواد لازم را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت بگذارید تا چاتنی بجوشد و غلیظ شود. تقریبا یك ساعت و 15 دقیقه طول می‌كشد تا این چاتنی آماده شود.

حالا چاتنی را در شیشه مناسبی به گنجایش 250 میلی لیتر بریزید. سپس شیشه‌ را در قابلمه مناسبی، حاوی آب جوش بگذارید و 15 دقیقه بجوشانید.

 

برچسب ها: چاتنی خرمالو و گلابیمواد لازم چاتنی خرمالو و گلابیروش تهيه چاتنی خرمالو و گلابیآموزش چاتنی خرمالو و گلابیآشپزي با خرمالو تعداد بازديد: 1823 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد اين غذا چيست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است