Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 11 آذر 1399 - 07:07

ادویه كاری

ادویه كاری

shooroshirin1

0 0

آسان

15 نفر

مواد مورد نیاز

جوز هندی 1 عدد (3 گرم)

 

تخم گشنیز 5 قاشق سوپخوری

 

زیره‌ سبز 3 قاشق سوپخوری

 

زنجفیل خشك 1 قطعه‌ 3 سانتیمتری

 

پیاز خشك 2 قاشق سوپخوری

 

سیر خشك 1 قاشق سوپخوری

 

فلفل سبز تند و خشك 4-5 عدد

 

رازیانه 1 قاشق چایخوری

 

میخك 1 قاشق چایخوری

 

دارچین آسیاب كرده 1 قاشق سوپخوری

 

تخم شنبلیله 1 قاشق چایخوری

 

تره‌ خشك 3 قاشق سوپخوری

 

شنلبلیه‌ خشك 1 قاشق سوپخوری

 

گشنیز خشك 2 قاشق سوپخوری

 

تحریریه ماهنامه آشپزباشی – پوراندخت نمیرایان

 

جوز هندی را با رنده‌ مخصوص ادویه رنده كنید و باقیمانده‌ مواد را آسیاب نمائید.

آن‌گاه همه‌ مواد را با هم مخلوط سازید و ادویه‌ فراهم كرده را در شیشه‌ درداری بریزید و در جای خشك و خنك نگه دارید.

یاد‌آوری: می‌توانید از این ادویه در تهیه‌ خورش‌ها و ترشی‌ها بهره‌ بگیرید.

برچسب ها: انواع ادویهادویه کاریطرز تهیه ادویه کاریمواد اولیه ادویه کاری تعداد بازديد: 1092 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این ادویه چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است