Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 28 فروردین 1403 - 23:01

شور مخلوط

شور مخلوط

shooroshirin5

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

گل كلم 500 گرم

 

هویج 500 گرم

 

كرفس با برگ 500 گرم

 

به 500 گرم

 

لوبیا سبز 500 گرم

 

خیار قلمی كوچك 1 كیلوگرم

 

سیب ترشی 1 كیلوگرم

 

نخود آبگوشتی 20 دانه

 

سیر 150 گرم

 

مو سیر 100 گرم

 

فلفل تند 100 گرم

 

سبزی* 300 گرم

 

سركه‌ی سفید 2 پیمانه

 

آب 4/5 لیتر

 

نمك 300 گرم

 

*ترخون، جعفری، نعنا و شوید

آشپزباشی- پوراندخت نمیرانیان

 

ابتدا گل‌كلم، هویج، كرفس، به، لوبیا سبز، خیار و سیب ترشی را پس از تمیز كردن بشوئید و روی پارچه‌ی تمیزی پهن كنید تا رطوبتشان گرفته شود.

سپس در ظرف مناسبی بریزید و لابه‌لای آن‌ها نخود، سیر، موسیر، فلفل و سبزی را قرار دهید.

حالا سركه، آب و نمك را با هم مخلوط كنید و بجوشانید و بگذارید كاملاً سرد شود.

اكنون آن را روی مواد فراهم كرده بریزید و در ظرف را ببندید. پس از 20 روز شور آماده‌ی مصرف می‌باشد.

یادآوری: در تهیه‌ی شور از سبزی فریز كرده استفاده نكنید!

 

برچسب ها: آموزش آشپزیانواع چاشنیآشپزباشیشور مخلوطآموزش شورانواع شورترشی و شور تعداد بازديد: 1910 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این شور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است