Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 18:45

کباب چوبی با ران بوقلمون

کباب چوبی با ران بوقلمون

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4 تا 6 نفر 

ران بوقلمون                               1 کیلوگرم

پیاز خرد کرده                              1 عدد درشت

فلفل دلمه‌ای خرد کرده                 1 عدد

سیخ چوبی مخصوص کباب چوبی    به میزان لازم

کره                                           50 گرم

نمک و فلفل                                به میزان لازم

زردچوبه                                     یک‌دوم قاشق چایخوری

رب گوجه‌فرنگی                           2 قاشق سوپخوری

آبلیموی تازه                                3 قاشق سوپخوری

زعفران                                       به میزان لازم 

آشپزباشی - اعظم گلزارمنش

بوقلمون را به قطعه‌های کوچک برش بزنید.

آن‌گاه تکه‌های بوقلمون، پیاز و فلفل را به سیخ چوبی بکشید تا تمام مواد به سیخ کشیده شوند.

حالا در تابه مناسبی کره را روی حرارت آبکرده و سیخ‌های کباب چوبی را درون تابه بگذارید و با حرارت ملایم تفت دهید.

هر از گاهی پشت رو کنید تا طلایی‌رنگ شود.

سپس نمک، فلفل و زردچوبه را افزوده و به میزان کافی آب اضافه کنید و با حرارت ملایم آن را بپزید.

اینک رب گوجه‌فرنگی را با یک قاشق روغن تفت دهید، آبلیمو و زعفران را اضافه کنید.

حالا آن را به کباب‌ها اضافه کرده تا کاملا مزه‌دار شوند و آبش کشیده کم شود.

پس از پخت کامل کباب را در ظرف مناسبی بکشید و با چلو سرو نمائید.

یادآوری

سیخ‌های کباب را قبل از مصرف، یک ‌ساعت در آب بخیسانید تا روی حرارت نسوزد!

برچسب ها: آشپزیآموزش آشپزیکبابکباب بوقلمونکباب چوبیآشپزباشیشور و شیرینکباب چوبی با ران بوقلموندستور تهیه کباب چوبی با ران بوقلمون تعداد بازديد: 3570 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است