Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 23:13

استيك انتروكوت

استيك انتروكوت

shooroshirin

0 0

متوسط

4 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4 نفر

گوشت گوساله .............4 تكه

نمك و فلفل..................به ميزان لازم

كره................ 150 گرم

جعفري خرد شده.................... 1 قاشق غذاخوري

رزماري خرد شده................. نصف قاشق غذاخوري

مرزه خرد شده..............1 قاشق چايخوري

ريحان خرد شده................. 1 قاشق غذاخوري

سير.................1 حبه

سس خردل تند................ 1 قاشق چايخوري

پودر كاري..................سه چهارم قاشق چايخوري

پوست ليموترش نصف.................. 1 عدد

آب ليموترش...............1 قاشق چايخوري

سس وِرچِستر (سس گوشت)......................نصف قاشق چايخوري

روش‌تهیه

فر را با حرارت 180 درجة سانتيگراد گرم كنيد. گوشت را نمك و فلفل زده و دو طرف آن را به مدت 2 تا 3 دقيقه در كرة داغ سرخ كنيد. سپس آن را در ظرف مناسبي داخل فر بگذاريد. كره را در دماي اتاق بگذاريد تا نرم شود. سير را له كرده و تمام سبزيجات را چرخ كرده و به كره اضافه كنيد. سس خردل، پودر كاري و رندة پوست ليموترش، و سس ورچستر (Worcester Sauce) و نمك و فلفل را اضافه كنيد. 

گوشت را در بشقاب گذاشته و روي آن سس بريزيد.

یادآوری

1ـ انتروكوت در واقع قطعه گوشتي است كه از بين دنده گاو تهيه شده است. وزن هر قطعه بين 400 تا 500 گرم است. البته براي استيك آنتروكوت از وزن 200 تا 250 گرم استفاده مي‌شود. انتروكوت گوشت عضله‌اي است كه درست روي دنده‌هاي 5 تا 12 گاو چسبيده كه چربي، استخوان و رگ‌هاي آن را جدا كرده و روي گوشت فقط بايد يك كمي چربي باشد.

2ـ سس ورچستر را از سوپر ماركت‌هاي معتبر مي‌توانيد تهيه كنيد.

برچسب ها: گوشتادویهسیراستیکسس خردل تعداد بازديد: 717 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است