Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 9 بهمن 1400 - 11:23

مرغ تابستان

مرغ تابستان

shooroshirin

0 0

متوسط

10 دقیقه

مواد مورد نیاز

مواد لازم

سینه مرغ (درشت) با کتف..................... 1 عدد

روغن و نمک...................... به مقدار لازم

کدو، خلالی‌شده.................... 2 عدد

هویج، خلالی‌شده................. 2 عدد

روغن سرخ‌کردنی................... یک‌دوم پیمانه

اسفناج خردشده............... 100 گرم

پنیر پیتزا................... 50 گرم

عصاره مرغ................... 2 عدد

دارچین................... یک‌هشتم قاشق چای‌خوری

رب گوجه...................... 2 قاشق چای‌خوری

ترخون تازه، خردشده................. 50 گرم

روش‌تهیه

سینه مرغ را از وسط نصف کرده و کمی در روغن و نمک بخوابانید. کدو و هویج را در روغن تفت دهید، اسفناج را هم افزوده و تفت دهید و سپس پنیر پیتزا، عصاره مرغ و دارچین را اضافه کنید. برای سس، رب گوجه را با روغن مخلوط و ترخون را به آن اضافه کنید. مواد تفت‌داده‌شده را داخل سینه مرغ ریخته و آن را رول کنید و روی مرغ را با قلم‌مو سس بمالید و به مدت 10 دقیقه در فر با دمای 120 درجه سانتی‌گراد قرار دهید.

نکته: می‌توانید این غذا را با پوره سیب‌زمینی یا سبزی‌جات کبابی سرو نمایید.

می‌توان از سس گوجه هم برای روی آن استفاده کرد.

برچسب ها: طرز تهیه مرغمرغ تابستان تعداد بازديد: 51 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است