Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 04:39

روما

روما

shooroshirin

0 0

متوسط

30 دقیقه

1 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای یک نفر

راسته گوساله............... 250 گرم

سس کچاپ............. 2 قاشق سوپ‌خوری

پنیر پارمزان.............. 2 قاشق سوپ‌خوری

جعفری ساطوری‌شده..............1 قاشق سوپ‌خوری

ریحان ساطوری‌شده ...............1 قاشق سوپ‌خوری

پنیر چدار مکعبی.................. به مقدار لازم

 

مواد برای مرینت

روغن زیتون .....................یک‌چهارم پیمانه

نمک............... به مقدار لازم

فلفل سیاه ...............یک‌هشتم قاشق چای‌خوری

فلفل سفید ..............یک‌هشتم قاشق چای‌خوری

روش‌تهیه

تمام چربی‌های راسته گوساله را گرفته و راسته را از وسط باز کنید و بکوبید تا به شکل یک ورق مسطح به ضخامت 3 میلی‌متر درآید. نیمی از روغن زیتون، نمک، فلفل سیاه و فلفل سفید تازه آسیاب‌شده را در ظرفی با هم مخلوط کرده و گوشت را به مدت 30 دقیقه در مواد مرینت و در یخچال نگه‌داری کنید.

راسته گوساله را پهن کنید، سس کچاپ را بمالید و پنیر پارمزان، جعفری و ریحان را روی سطح راسته پخش کنید، در وسط راسته پنیر چدار بچینید و راسته را رول کرده و با خلال دندان محکم کنید تا باز نشود. در تابه‌ای چدنی بقیه روغن زیتون را ریخته و تمام سطح راسته رول‌شده را سرخ کنید (هر طرف را به مدت 1-2 دقیقه سرخ کنید تا رنگش تغییر کند)، سپس داخل فویل قرار داده و به مدت 6-8 دقیقه در فر از قبل گرم‌شده با دمای 180-200 درجه سانتی‌گراد قرار دهید تا مغزپخت شده و پنیر آب شود. در پایان در ظرف مناسب سرو قرار داده و با سبزی‌جات دلخواه تزیین نمایید.

نکته: در زمان کوبیدن گوشت دقت کنید که گوشت پاره نشود تا هنگام پخت پنیر از وسط گوشت خارج نشود.

برچسب ها: آموزش آشپزیگوشتطرز تهیهروماطرز تهیه روما تعداد بازديد: 674 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است