Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 01:14

ساق تندوری

ساق  تندوری

shooroshirin

0 0

متوسط

10 دقیقه

مواد مورد نیاز

مواد لازم

ساق ران کوچک مرغ.......................... 1 کیلوگرم

ماست چکیده................... 500 گرم

لبوی بزرگ (برای رنگ)............... 1 عدد

روغن.................... یک‌دوم پیمانه

ادویه تندوری هندی....................... 100 گرم

نمک و فلفل قرمز ...................به مقدار لازم

پودر سیر................... 1 قاشق سوپ‌خوری

کره................ 100 گرم

روش‌تهیه

دور تا دور ساق ران را چاک بدهید، سپس ماست را روی آن بریزید و بقیه مواد (به جز کره) را هم افزوده و خوب مخلوط کنید و به مدت 8 تا 10 ساعت در یخچال قرار دهید، سپس به سیخ کشیده و کباب کنید. در پایان کره را آب کرده و روی آن بمالید. می‌توانید در فر هم قرار داده و بپزید.

یادآوری

این غذای هندی باید کمی تند باشد.

برچسب ها: آموزش آشپزیمرغغذای جدیدساق تندوریطرز تهیه ساق تندوری تعداد بازديد: 335 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است