Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 1 اردیبهشت 1403 - 09:07

كباب ادويه‌اي با پـلوي بـلغور

كباب ادويه‌اي با پـلوي بـلغور

shooroshirin

0 0

متوسط

4 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم براي 4 نفر

فيله‌ي گوساله...................  750 گرم

پودر زيره ................1 قاشق چايخوري

فلفل چيلي................   يك‌دوم قاشق چايخوري

تخم گشنيز آسياب كرده.................1 قاشق چايخوري

روغن زيتون ...............2 قاشق سوپخوري

ماست................ 3 قاشق سوپخوري

سير له كرده.................2 حبه

برگ نعناي خرد كرده.............. 2 قاشق سوپخوري

 

مواد لازم براي تهيه‌ي پلوي بلغور

بلغور جو يا گندم.............  150 گرم

نمك .................يك‌هشتم قاشق چايخوري

كشمش ............... 100 گرم

قيسي خرد كرده .............100 گرم

روغن زيتون..............  5 قاشق سوپخوري

آشپزباشی - اعظم گلزارمنش:

روش‌تهیه

فيله‌ي گوساله را به تكه‌هاي درشت خرد كنيد و همراه با زيره، فلفل چيلي، تخم گشنيز، روغن زيتون، ماست، سير و نعنا، در كاسه‌ي مناسبي بريزيد. رويش را بپوشانيد و يك شب در يخچال نگه داريد. آن‌گاه فيله را به سيخ بكشيد و روي منقل كباب كنيد. سپس پلوي بلغور را در ديس مناسبي بكشيد، كباب را رويش بگذاريد و ميل كنيد.

روش تهيه‌ي پلوي بلغور: بلغور را دو ساعت بخيسانيد و در قابلمه‌ي مناسبي آب بريزيد و روي اجاق بجوشانيد. آن‌گاه بلغور و نمك را در آب‌جوش بريزيد و 5 دقيقه، بپزيد. سپس آن را در صافي بريزيد تا آب اضافيش گرفته شود. بلغور، كشمش، قيسي و روغن زيتون را در ظرف مناسبي بريزيد و مخلوط كنيد.

 

خواص  بلغور

«بلغور گندم» یا «گندم شکسته» نوع کمتر شناخته شده‌ای از دانه کامل «گندم دوروم» است و در مقایسه با کربوهیدرات‌هایی که با گندم فرآوری شده یا غنی شده درست شده‌اند، بلغور گندم منبع بهتری از ویتامین‌ها، مواد معدنی، فیبر، آنتی‌اکسیدان‌ها و ریزمغذی‌هاست.

بلغور چربی کمی دارد، مقدار زیادی مواد معدنی مثل منگنز، منیزیم و آهن دارد، ضمن اینکه منبع خوبی از پروتئین‌های گیاهی است.

برچسب ها: کبابطرز تهیهپلوبلغوركباب ادويه‌اي با پـلوي بـلغور تعداد بازديد: 357 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است