Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 31 خرداد 1403 - 12:21

سینۀ مرغ ترش

سینۀ مرغ ترش

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4-6 نفر

سینه مرغ 1کیلو

نمک و فلفل به میزان لازم

سماق قرمز 3 قاشق سوپخوری

سیر له کرده 3 حبه

آب پیاز 100میلی‌لیتر

رب انار 200 گرم

روغن 100 میلی‌لیتر

آشپزباشی - کیان رنجبر

سینه مرغ، نمک، فلفل و سماق را در ظرف مناسبی بریزید و خوب مزه‌دار کنید.

آن‌گاه سیر، آب پیاز، رب انار و روغن را بیفزائید و مخلوط کرده و حدود 3 ساعت در یخچال نگهداری کنید.

حالا در تابه مناسبی روغن بریزید و آن را سرخ کنید و یا در فر گرم کرده با دمای 200 درجه سانتیگراد به مدت 25 دقیقه برشته کنید.

این غذا را می‌توانید به همراه پوره سیب‌زمینی و سبزیجات سرو کنید.

برچسب ها: مرغ ترشآشپزباشیکیان رنجبرانواع غذا با گوشت مرغسینه مرغ ترشطرز تهیه سینه مرغ ترش تعداد بازديد: 1736 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است