Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 1 اردیبهشت 1403 - 05:12

كتف‌هاي كبــــــابي

كتف‌هاي كبــــــابي

shooroshirin

0 0

متوسط

30 دقیقه

4 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم براي 4 نفر

كتف مرغ.................. 12 عدد

سس گوجه‌فرنگي................60 ميلي‌ليتر (يك‌چهارم پيمانه)

برنج ...............400 گرم

كره‌ي بادام‌زميني.............. 210 گرم

آب مرغ160................ ميلي‌ليتر (دو‌سوم پيمانه)

سس چيلي ............2 قاشق چايخوري

سس سويا............. 3 قاشق سوپخوري

آبليمو............. 1 قاشق سوپخوري

شير نارگيل.............. 250 ميلي‌ليتر (1 پيمانه)

 

آشپزباشی - اعظم گلزارمنش:

روش‌تهیه

مرغ و سس گوجه‌فرنگي را در كاسه‌‌اي بريزيد و مخلوط كنيد. آن‌گاه مرغ را به سيخ بكشيد و روي كباب‌پز يا منقل كباب كنيد و آن را گرم نگه داريد. حالا برنج را بخيسانيد و بپزيد. سپس كره‌ي بادام‌زميني، آب مرغ، سس چيلي، سس سويا، آبليمو و شير نارگيل را در ظرف مناسبي بريزيد و 5دقيقه سس را روي حرارت ملايم بجوشانيد. اكنون برنج را در ظرف مناسبي بكشيد، مرغ كباب كرده را رويش قرار دهيد و قدري از سس فراهم كرده روي كباب بريزيد. حال باقيمانده‌ي سس را در كاسه‌اي بريزيد و همراه با كباب ميل كنيد.

 

نكات خواندنی

براي تهيه‌ي سس گوجه‌فرنگي در منزل؛ 1 كيلوگرم فلفل دلمه‌اي قرمز را خرد كنيد، هسته‌‌هايش را جدا سازيد و در قابلمه بريزيد. آن‌گاه يك‌ونيم پيمانه سركه به آن بيفزائيد و با حرارت ملايم 30 دقيقه بپزيد. حالا 1 كيلوگرم گوجه‌فرنگي را به 4 قسمت برش دهيد و به مواد قبل بيفزائيد. بعد از نرم شدن كامل گوجه‌فرنگي و خنك شدن مايه، آن را درون دستگاه غذاساز پوره كنيد. حالا، 1 قاشق سوپخوري نمك، 4 قاشق سوپخوري شكر، 2 قاشق سوپخوري رب گوجه‌فرنگي و 1 قاشق سوپخوري پودر فلفل قرمز تند به آن بيفزائيد و چند دقيقه‌ي ديگر سس را بجوشانيد. از اين مقدار مواد ‌يك‌و نيم ليتر سس بدست مي‌آيد كه به مدت يك ماه در يخچال قابل نگه‌داري است.

برچسب ها: کبابكتف‌هاي كبــــــابي تعداد بازديد: 352 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است