Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 08:47

خوراک گوشت درکاسه‌های پنیری

خوراک گوشت درکاسه‌های پنیری

shooroshirin

0 0

متوسط

6 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 6 نفر

آرد................400 گرم

تخم‌مرغ..............2 عدد

نمک و فلفل..............به میزان لازم

پنیر موزارلای دالیا..................150 گرم

پنیر پارمسان................ 100 گرم

سیب‌زمینی پخته و رنده کرده.................75 گرم

 

مواد داخل کاسه‌‌ها

کره..................100 گرم

فیله گوساله انگشتی برش‌زده................450 گرم

سیب‌زمینی پخته و خرد کرده..................2 عدد متوسط

نمک و فلفل................به میزان لازم

 

سس پنیری

کره...............25 گرم

آرد.................25 گرم

شیر..................1 پیمانه

نمک و فلفل..............به میزان لازم

سس خردل1.................. قاشق چایخوری

پنیر موزارلای دالیا.................سه‌چهارم پیمانه

آشپزباشی - اعظم گلزارمنش:

روش‌تهیه

آرد، تخم‌مرغ، نمک، فلفل، پنیر موزارلا، پنیر پارمسان و سیب‌زمینی را در کاسه مناسبی بریزید و کاملا مخلوط کنید تا خمیر مناسبی حاصل شود. آن‌گاه خمیر را به 6 قسمت مساوی تقسیم کنید. حالا به شکل دایره روی سطح کار باز کنید. سپس روی کاسه‌ها را با سلفون بپوشانید. اینک خمیرها را به همین صورت روی کاسه‌ها قرار دهید و با دست به آن شکل منظمی بدهید. آن‌گاه کاسه‌ها را یک شب در فریزر قرار دهید. حالا تخم‌مرغ‌ها را شکسته، خوب با چنگال بزنید. در ظرف دیگر آرد سوخاری بریزید. سپس هر بار خمیر کاسه‌های یخی را از کاسه جدا کرده، در تخم‌مرغ بزنید و در آرد سوخاری بغلتانید و کاسه‌های پنیری را در روغن داغ و فراوان سرخ کنید، روی هوله کاغذی بگذارید تا روغن اضافی گرفته شود. پس از تمام شدن سرخ کردن کاسه‌ها، کره را در تابه مناسبی روی حرارت بگذارید و فیله‌های مزه‌دار کرده را سرخ کنید. سپس با سیب‌زمینی‌‌های سرخ‌کرده کاسه‌های پنیری را پر کنید و هنگام سرو، سس پنیر را رویش بریزید.

روش تهیه سس پنیر

کره را در قابلمه مناسبی روی حرارت قرار دهید. آن‌گاه آرد را بیفزایید و قدری تفت دهید. حالا شیر را بیفزایید و پیوسته روی حرارت ملایم آن را هم بزنید تا سس کمی غلیظ شود.

سپس نمک، فلفل و سس خردل را بیفزایید و در نهایت پنیر را اضافه کنید و سریع هم بزنید. سس آماده را گرم کرده، روی مواد کاسه‌های پنیری بریزید.

 

یادآوری

اگر سس خیلی غلیظ شد، قبل از اضافه کردن پنیر

می‌توانید شیر اضافه کنید. سس باید روان باشد.

برچسب ها: خوراک گوشتطرز تهیه خوراک گوشتخوراک گوشت درکاسه‌های پنیریسس پنیری تعداد بازديد: 451 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است