Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 28 دی 1399 - 23:59

مرغ سوخاری ز نجفیلی

مرغ سوخاری ز نجفیلی

shooroshirin

0 0

متوسط

6 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4 تا 6 نفر

سینه مرغ خرد کرده............ 1 کیلوگرم

سویا سس...............2 قاشق سوپخوری

زنجفیل رنده کرده...............1 قاشق چایخوری

سیر له کرده............... 1حبه درشت

آرد ذرت...........1 قاشق چایخوری

نمک و فلفل.................به میزان لازم

آرد ذرت اضافی....................یک‌دوم پیمانه

تخم‌مرغ همزده.................. 2 عدد

پانکو...............به میزان لازم

روغن مخصوص سرخکردن..................به میزان لازم

آشپزباشی – اعظم گلزار منش :

روش‌تهیه

سینه مرغ را به قطعات نسبتا درشت خرد کنید. آن‌گاه در کاسه مناسبی سویا سس، زنجفیل، سیر، آرد ذرت، نمک و فلفل را به همراه مرغ بریزید و مخلوط کنید. حالا روی ظرف را با سلفون بپوشانید و یک شب در یخچال نگهداری کنید. سپس تکه‌های مرغ مزه‌دار کرده را ابتدا در آرد ذرت، تخم‌مرغ و در نهایت پانکو بغلتانید و در روغن فراوان و داغ سرخ کنید. اینک مرغ سوخاری را در ظرف مناسبی قرار دهید و با سبزیجات دلخواه آن را بیارایید.

 

 

خواص آرد ذرت

مصرف آرد ذرت از بیماری‌های قلبی، ناراحتی‌های دستگاه گوارش به ویژه یبوست و مشکلات ناشی از آن، دیابت و کاهش حافظه پیشگیری می‌کند.

برچسب ها: طرز تهیهمرغ سوخاریمرغ سوخاری ز نجفیلیطرز تهیه مرغ سوخاری ز نجفیلی تعداد بازديد: 53 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است