Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 4 آبان 1399 - 15:36

كباب برگ | طرز تهیه کباب برگ

كباب برگ | طرز تهیه کباب برگ

shooroshirin3

0 0

متوسط

4 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای تهیه کباب برگ:

فیله یا راسته گوساله 1 كیلوگرم

 

پیاز خردكرده 300 گرم

 

روغن زیتون یا ذرت  80 میلی‌لیتر (یك‌سوم پیمانه)

 

زعفران غلیظ 3 قاشق سوپخوری

 

نمك، فلفل  به میزان لازم

 

ماست 2 قاشق سوپخوری

آشپزباشی- مجید شربتی

 طرز تهیه کباب کوبیده:

یك ورقه از راسته را به صورت افقی روی تخته قرار دهید. با پشت كارد (پشت تیغه) روی گوشت بزنید تا خطوط موازی روی آن ایجاد شود. ضربه‌ها را آهسته بزنید تا گوشت له نشود. اكنون گوشت را عمود بر خطوط موازی نصف كنید. باقی ورقه‌های گوشت را نیز به همین ترتیب نصف كنید.

گوشت را در مخلوطی از پیاز، روغن، زعفران، نمك، فلفل و ماست به مدت 1 شب در یخچال قرار دهید. اكنون سیخ را عمود بر خطوط ایجاد كرده از وسط گوشت بگذرانید و گوشت را تا پایین سیخ بكشید سپس تكه دیگری را به همین ترتیب به سیخ بكشید و تا پشت تكه اول پایین بیاورید. طول كباب باید به اندازه تقریبی 20-25 سانتیمتر برسد.

سیخ كباب را روی تخته قرار دهید. لبه‌های گوشت را با ضربه‌های آهسته پشت تیغه كارد به هم بچسبانید و به كباب شكل دهید. حالا سیخ‌ها را روی آتش قرار دهید، در این میان روی كباب سس كره بمالید تا هنگام پخت خشك نشود و آبدار بماند.

یادآوری1: برای تهیه سس كره، 100 گرم كره را آب كنید و نمك، فلفل و زعفران به آن بیفزائید.

یادآوری 2: افزودن ماست به گوشت، رنگ آن را زیباتر می‌كند و مزه بهتری به كباب می‌دهد.

 

برچسب ها: کبابآشپزی با کبابكباب برگآموزش كباب برگروش تهیه كباب برگمواد لازم كباب برگمواد اولیه كباب برگ تعداد بازديد: 1305 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است