Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 07:31

رولت سینه مرغ

رولت سینه مرغ

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مــواد لازم:

 سینه مرغ  ................  ۱عدد كامل

فیله مرغ  .................  ۱ عدد

كره  ............  ۵۰ گرم

نمک و فلفل ....................   به مقدار لا‌زم

آبلیمو ................   ۴ قاشق سوپخوری

زعفران  .................  به مقدار لا‌زم

اسفناج  ................    نیم كیلوگرم

سیر  .............  ۲ حبه

گوشت مرغ چرخ شده ..............   ۲۰۰ گرم

رب .............    ۱ قاشق سوپخوری

آب مرغ  ..............  ۱ لیوان

طرز تهیه :

سینه مرغ را یک تكه از استخوان جدا كنید. سپس یک تكه فیله مرغ را وسط سینه قرار دهید و با بیفتک كوب بكوبید تا یكدست و صاف شود. سپس با كره، نمک، فلفل، آبلیمو و زعفران آن را مزه‌دار كنید. اسفناج را بپزید و با كمی كره و سیر تفت دهید.

گوشت مرغ چرخكرده را با نمک و فلفل و زعفران مخلوط كنید.

سینه مرغ را روی سطح صافی باز كرده و اسفناج را روی آن پهن كنید و سپس گوشت مرغ چرخ شده را روی آن پخش و سینه مرغ را لوله كنید. سپس دور آن را نخ ببندید. رولت آماده را داخل فویل قرار داده و فویل را به دور آن بپیچید و آنگاه در سینی فر قرار دهید و در طبقه وسط فری كه از قبل با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم كرده‌اید بگذارید تا به مدت ۱ الی ۵/۱ ساعت بپزد. رب را در كره تفت دهید. آب مرغ را اضافه كرده و نمک و فلفل و آبلیمو و زعفران را هم بیفزایید و بگذارید سس غلیظ شود. رولت مرغ را برش دهید و همراه سس سرو نمایید.

برچسب ها: رولتسینه مرغرولت سینه مرغطرز تهیه رولت سینه مرغرولت مرغ و سبزیجات تعداد بازديد: 725 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است