Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 8 مهر 1399 - 11:01

كباب بختیاری در تابه | طرز تهیه کباب بختیاری

كباب بختیاری در تابه | طرز تهیه کباب بختیاری

shooroshirin3

0 0

متوسط

6 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای تهیه کباب بختیاری در تابه:

روغن برای سرخ كردن 3 قاشق سوپخوری

 

پیاز خلالی خردكرده 2 عدد متوسط

 

فیله گوساله خلالی خردكرده 300 گرم

 

سینه مرغ مكعبی خردكرده 300 گرم

 

قارچ ورقه‌ای خردكرده 100 گرم

 

نمك و فلفل به میزان لازم

 

مخلوط ادویه 1 قاشق چایخوری

 

زعفران حل‌كرده یك‌دوم قاشق سوپخوری

 

فلفل دلمه‌ای خلالی خردكرده 1 عدد

 

پیاز و جعفری خردكرده به میزان لازم

 

* (زیره، جوز هندی، پودر تخم گشنیز)

آشپزباشی- اعظم گلزارمنش

 طرز تهیه کباب بختیاری در تابه:

در تابه مناسبی روغن بریزید و پیاز را در آن تفت دهید تا نرم و سبك شود. آن‌گاه گوشت را بیفزائید و روی حرارت ملایم، تفت دهید. سپس سینه مرغ را اضافه كنید و آن را هم، قدری تفت دهید. حالا قارچ، نمك، فلفل، ادویه و زعفران را بیفزائید و مخلوط كنید. بعد فلفل دلمه‌ای را نیز درون تابه بریزید و قدری تفت دهید.

اینك صبر كنید تا گوشت، مرغ و فلفل بپزد. اكنون كباب را برای پذیرائی، در دیس مناسبی بكشید و با پیاز و جعفری بیارائید و میل كنید.

یادآوری: این كباب با نان پیتا بسیار مطلوب است.

 

برچسب ها: آشپزیکبابآموزش کبابآشپزباشیاعظم گلزارمنشآموزش کباب بختیاریروش تهیه کباب بختیاریکباب بختیاری تعداد بازديد: 1238 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است