Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 5 آبان 1399 - 11:50

كباب بختیاری | طرز تهیه کباب بختیاری

كباب بختیاری | طرز تهیه کباب بختیاری

shooroshirin3

0 0

متوسط

4 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای تهیه کباب بختیاری:

راسته گوسفندی یا فیله‌ گوساله 500 گرم

 

سینه‌ مرغ 500 گرم

 

پیاز خلالی خردكرده 2 عدد

 

نمك و فلفل  به میزان لازم

 

زعفران حل‌كرده غلیظ 2 قاشق سوپخوری

 

گوجه‌فرنگی به میزان لازم

آشپزباشی- اعظم گلزارمنش

 طرز تهیه کباب بختیاری:

گوشت و مرغ را به تكه‌های مناسب و یك‌اندازه خرد كنید و در كاسه‌های جداگانه بریزید، با پیاز، نمك، فلفل و زعفران مزه‌دار كنید و به مدت 4 ساعت در یخچال نگه‌دارید. آن‌گاه گوشت و مرغ را به طور یك در میان به سیخ بكشید و روی آتش كباب كنید. پس از كباب كردن روی آن‌ها كمی كره بمالید.

اكنون كباب را برای پذیرائی در دیس مناسبی قرار دهید و همراه با چلو زعفرانی و گوجه‌فرنگی كبابی میل كنید.

یادآوری: برای به سیخ كشیدن گوشت‌ها بهترین روش این است كه دو تكه گوشت قرمز و دو تكه گوشت مرغ را به سیخ بكشید به‌طوری‌كه اولین و آخرین سری گوشت قرمز باشد.

 

برچسب ها: کبابآشپزی با کبابكباب بختیاریروش تهیه كباب بختیاریآموزش كباب بختیاریمواد لازم كباب بختیاریتهیه كباب بختیاری تعداد بازديد: 1599 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟