Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 31 فروردین 1403 - 14:19

کیش گوشت و پیازچه

کیش گوشت و پیازچه

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد  لازم برای 6-8 نفر

روغن زیتون  2 قاشق سوپخوری

گوشت چرخکرده  300 گرم

پیاز رنده کرده  1 عدد بزرگ

نمک و فلفل  به میزان لازم

زردچوبه  یک‌دوم قاشق چایخوری

رب گوجه‌فرنگی  1 قاشق سوپخوری

آویشن  یک‌دوم قاشق چایخوری

قارچ ورقه‌ای خرد کرده  200 گرم

فلفل دلمه‌ای خرد کرده  یک‌دوم پیمانه

پنیر موزارلا رنده کرده دالیا  150 گرم

پیازچه ریز خرد کرده  یک‌دوم پیمانه

مواد لازم خمیر

آرد  250 گرم

کره سرد خرد کرده  180 گرم

تخم‌مرغ  1 عدد

نمک  به میزان لازم

پودر زیره  یک‌دوم قاشق چایخوری

آشپزباشی - اعظم گلزارمنش

روغن را در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت اجاق بگذارید.

آن‌گاه گوشت، پیاز، نمک، فلفل و زردچوبه را افزوده و تفت دهید.

حالا رب گوجه‌فرنگی، آویشن، قارچ و فلفل دلمه‌ای را بیفزائید و پیوسته آن را هم بزنید تا آب گوشت تبخیر شود.

سپس تابه را از روی حرارت برداشته تا قدری خنک شود.

اینک پنیر و پیازچه را اضافه کنید و مواد را با هم ترکیب نمائید.

سپس نیمی از خمیر را روی میز کار به ضخامت 3 میلیمتر باز کنید و در قالبی به قطر 20 سانتیمتر قرار دهید به طوری‌که لبه‌های خمیر 2 سانت از کف قالب بلندتر باشد.

حالا مواد فراهم کرده را روی خمیر بریزید و سطح آن را صاف کنید. اینک باقیمانده خمیر را باز کنید و رویش قرار دهید لبه‌های خمیر زرین و رویه را به هم بچسبانید و اضافی آن را جدا سازید.

حالا روی خمیر چند سوراخ با چنگال ایجاد کنید و رویش را با مخلوط زرده تخم‌مرغ و زعفران آغشته نمائید.

سپس در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 45 دقیقه آن را بپزید تا سطح خمیر طلائی شود.

روش تهیه خمیر

آرد، کره، تخم‌مرغ، نمک و پودر زیره را در کاسه غذاساز بریزید و دستگاه را روشن کنید تا خمیر لطیف و منسجمی حاصل شود.

در صورتی که خمیر سفت بود، یک قاشق سوپخوری آب سرد به آن بیفزائید. حالا خمیر را 30 دقیقه در یخچال قرار دهید.

برچسب ها: پنیر پیتزاگوشتآشپزباشیپیازچهشور و شیریندالیاکیش گوشت و پیازچه تعداد بازديد: 864 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است