Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 5 اردیبهشت 1403 - 14:45

جوجه كباب با ادویه

جوجه كباب با ادویه

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

 مــواد لازم:

پیاز کوچك  .............  1 عدد

سیر  ...........   2 حبه

زنجبیل تازه خرد شده ..........  1 قاشق سوپخوری

آبلیموی تازه .............  2 قاشق سوپخوری

پوست لیموی رنده‌شده  ............... 1 قاشق چایخوری

تخم گشنیز ........... 3 قاشق چایخوری

زیره سبز .......... 2 قاشق چایخوری

گرام ماسالا ..............  3 قاشق چایخوری

ماست پاستوریزه ............  یك‌دوم پیمانه (90 میلی‌لیتر)

فیله مرغ خرد شده................750 گرم

لیموترش............... 3-2 عدد

كاهو .............. 3-2 برگ

طرز تهیه :

ابتدا 10 عدد سیخ كباب چوبی را به مدت 30 دقیقه در آب سرد قرار دهید تا سیخ‌ها در هنگام كباب كردن نسوزند. پیاز، سیر، زنجبیل، آبلیمو، پوست لیموی رنده‌شده و تمام ادویه‌جات را به همراه ماست در غذاساز بریزید و با هم مخلوط كنید تا یكدست شود. 5-4 تكه از فیله‌های مرغ را در سیخ كباب چوبی قرار دهید (بدین ترتیب تمام فیله‌ها را سیخ كنید). نیمی از مخلوط آماده‌شده را درون ظرف مسطح بریزید و سیخ‌ها را روی آن بچینید. مابقی مخلوط را روی سیخ بریزید و به مدت 4-3 ساعت در یخچال قرار دهید تا فیله‌ها ترد و مزه‌دار شوند. پس از این مدت روی باربیكیو و یا در تابه چدنی هر دو طرف آن را كباب كنید و همراه برش‌های لیموترش و كاهو سرو نمایید.

برچسب ها: ادویه گرام ماسالاجوجه کبابسس مایونزتخم گشنیزمزه دار کردن جوجه کبابادویه جوجه کبابجوجه کباب اسپایسیطعمدار کردن جوجه کباب تعداد بازديد: 1281 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است