Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 5 فروردین 1398 - 17:07

سینه مرغ پر شده با قارچ و پیاز

سینه مرغ پر شده با قارچ و پیاز

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4 نفر

پیاز نگینی خرد کرده  200 گرم

سیر له کرده 2 عده

گوجه‌فرنگی رنده کرده 200 گرم

قارچ نگینی خرد کرده 300 گرم

پودر گردو 100 گرم

جعفری ساطوری کرده  2 قاشق سوپخوری

نمک به میزان لازم

فلفل سیاه  و سفید 1 قاشق سوپخوری

پاپریکا   یک قاشق چایخوری

سینه مرغ 1 کیلو

پنیر موزارلا 300 گرم

روغن   به میزان لازم

آشپزباشی - کیان رنجبر

روش تهیه

پیاز و بعد سیر را تفت دهید. آن‌گاه گوجه فرنگی را بیفزائید و اجازه دهید تا آب آن تبخیر شود.

اکنون قارچ را در ظرف دیگری تفت دهید و به مواد بالااضافه کنید.

در ادامه گردو، جعفری، نمک، فلفل سیاه، فلفل سفید و پاپریکا را بیفزائید.

اینک سینه مرغ را از طول برش بزنید وبه دو نیم تقسیم کنید .

حالا شکافی در آن ایجاد نمائید و ابتدا از مخلوط فراهم کرده و بعد قدری پنیر درون شکاف بریزید.

سینه را محکم ببندید و لبه‌های آن را به هم بفشارید و سینه را در اندکی روغن تفت دهید یا در فر گرم کرده با دمای 120 درجه سانتیگراد به مدت 30 دقیقه بپزید.

برچسب ها: غذای مللآشپزباشیکیان رنجبرغذای گوشتیسینه مرغ پر شده با قارچ و پیازسینه مرغ پر شدهسینه مرغ برشتهروش تهیه سینه مرغ پر شده تعداد بازديد: 82 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است