Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 2 اسفند 1402 - 21:07

مرغ با سس کره و لیمو

مرغ با سس کره و لیمو

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 2 نفر 

کره نرم 150 گرم

رزماری، پاپریکا، پودر سیر، زردچوبه به میزان لازم

نمک، فلفل به میزان لازم

پوست لیمو ترش 1 قاشق سوپخوری

آبلیمو 125 میلی‌لیتر (یک دوم پیمانه)

سیر  له کرده 6 حبه

جعفری خرد کرده 2 قاشق سوپخوری

نصف مرغ (حدود 700 گرم)

پیاز ریز خرد کرده 1  عدد کوچک 

آشپزباشی - نجمه درویش ملا

100 گرم از کره، ادویه‌جات، نمک،‌ فلفل، پوست لیمو، 2 قاشق سوپخوری آبلیمو، نیمی از سیر و جعفری را در ظرف مناسبی بریزید و با هم مخلوط کنید.

آن‌گاه مرغ را آغشته به این مواد کنید و در ظرف در بسته به مدت 2 ساعت در یخچال قرار دهید.

حالا مرغ را در ظرف مناسبی بگذارید و باقیمانده آبلیمو، کره، سیر و پیاز را رویش بریزید و با فویل رویش را بپوشانید و در فرم گرم کرده با دمای 220 درجة سانتیگراد به مدت یک ساعت آن را بپزید.

سپس به مدت 5 دقیقه گریل را روشن کنید تا رویه مرغ طلائی‌ شود.

اکنون مرغ را در ظرف مناسبی قرار دهید و به همراه سبزیجات مانند لوبیا سبز، لیموتازه، گوجه گیلاسی و... بیارائید.

یادآوری

سعی کنید از مرغ کوچک استفاده نمایید تا زودتر پخته شود.

برچسب ها: آشپزیآموزش آشپزیآشپزی با مرغآشپزباشیشور و شیرینمرغ با سس کره و لیمودستور تهیه مرغ با سس کره و لیموروش تهیه مرغ با سس کره و لیموسس کره و لیمو تعداد بازديد: 1277 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است