Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 8 اسفند 1402 - 20:05

ران مرغ با سس سفید قارچ

ران مرغ با سس سفید قارچ

shooroshirin

0 0

متوسط

40 دقیقه

مواد مورد نیاز

مواد لازم

پیاز.................. 1 عدد، نگینی

نمک، فلفل و روغن..............به مقدار لازم

ران مرغ.............. 2 عدد

عصاره مرغ.................1 عدد

هویج ..............2 عدد

آرد سفید...................1 قاشق سوپخوری

خامه................. 100 گرم

قارچ................ نیم کیلوگرم

روش‌تهیه

پیاز را تفت داده، ران مرغ را اضافه کرده و سرخ کنید. عصاره مرغ را با یک پیمانه آب داغ به آن اضافه کرده و در ماهیتابه را بگذارید و اجازه دهید به مدت 40 تا 60 دقیقه بپزد. هویج حلقه‌حلقه شده را به مرغ اضافه کرده و بعد از 10 دقیقه قارچ خرد شده را اضافه کنید. بعد از 15 دقیقه آرد را داخل مقداری آب مرغ و خامه حل کرده و به غذا اضافه کنید. بعد از چند دقیقه غذا آماده است. این غذا با برنج یا سیب‌زمینی پخته سرو می‌شود.

برچسب ها: آموزش آشپزیسسسس قارچران مرغ با سس سفید قارچطرز تیهه تعداد بازديد: 256 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است