Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 21 آبان 1398 - 22:09

کوفته هارپوت

کوفته هارپوت

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد  لازم برای 6 نفر

پیاز رنده کرده 1 عدد

ریحان خشک  2 قاشق چایخوری

جعفری خرد کرده 5 قاشق سوپخوری

رب گوجه فرنگی4 قاشق سوپخوری

رب فلفل1 قاشق چایخوری

نمک و فلفل به میزان لازم

فلفل قرمز یک‌دوم قاشق چایخوری

گوشت چرخکرده 300گرم

بلغور یک چهارم پیمانه

روغن به میزان لازم

آب2 پیمانه (500 میلی‌لیتر)

آشپزباشی - مریم عکاف

پیاز، ریحان، جعفری، نیمی از  رب گوجه فرنگی، رب فلفل، نمک، فلفل و فلفل قرمز را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید.

آن‌گاه گوشت و بلغوری که از قبل خیسانده‌اید را بیفزائید و ورز دهید.

حالا 3 قاشق سوپخوری روغن در قابلمه مناسبی بریزید باقیمانده رب را اضافه کنید و تفت دهید.

سپس آب را افزوده و صبر کنید تا بجوش آید. اینک هر بار قدری از مایه کوفته را برداشته در دست گرد کنید و فرم دهید.

سپس در سس آماده بریزید و به مدت 40 دقیقه کوفته‌ها را بپزید.

برچسب ها: کوفتهآشپزباشیشور و شیرینکوفته هارپوت تعداد بازديد: 158 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است