Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 4 اردیبهشت 1403 - 18:50

قورمه مرغ

قورمه مرغ

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 2 نفر

زنجفيل رنده کرده  ١ قاشق سوپخورى

سير له کرده   ١ حبه

گراماسالا   ١ قاشق سوپخورى

پودر چيلى  ١ قاشق چايخورى

زيره سياه   یک دوم  قاشق چايخورى

پودر تخم گشنيز    یک دوم  قاشق چايخورى

پودر هل   یک دوم قاشق چايخورى

پودربادام   ١ قاشق سوپخورى

ماست    یک دوم  پيمانه

سينه مرغ  خرد کرده1 عدد

روغن به میزان لازم

پياز خرد کرده ١ عدد متوسط

نمك و فلفل به میزان لازم

آشپزباشی - سرمه جلیلی

زنجفيل، سير، گراماسالا، چيلى، زيره، تخم گشنيز، هل، بادام و ماست را در ظرف مناسبی مخلوط کنید.

آن‌گاه سینه مرغ را به مواد  بیفزائید و به مدت 2 ساعت در یخچال قرار دهید.

حالا داخل تابه روغن بریزید و پیاز را در آن تفت دهید. سپس مرغ را اضافه کنید و قدری دیگر تفت دهید.

اینک نمک، فلفل و آب را اضافه کرده و صبر کنید تا خورش جا بیفتد.

یادآوری:

می‌توانید این غذا را همراه با پلو سرو نمائید.

برچسب ها: خوراک مرغقورمه مرغسرمه جلیلیانواع غذا با گوشت مرغطرز تهیه قورمه مرغمواد لازم برای تهیه قورمه مرغ تعداد بازديد: 3935 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است