Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 2 بهمن 1397 - 16:59

کباب مکزیکی

کباب مکزیکی

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 2-4 نفر

فیله مرغ  6 عدد

خامه  1 قاشق سوپخوری

رب گوجه فرنگی   1 قاشق سوپخوری

نمک و فلفل قرمز   به میزان لازم

پاپریکا    به میزان لازم

روغن زیتون  به میزان لازم

پنیر خامه ای   100 گرم

فلفل چیلی ساطوری شده    1 عدد

آشپزباشی - کیان رنجبر

فیله ها را به همراه خامه، رب گوجه فرنگی، نمک، فلفل قرمز، پاپریکا و روغن زیتون مزه دار کرده و به مدت 2 - 3 ساعت در یخچال استراحت دهید.

آن‌گاه پنیر خامه‌ای و فلفل چیلی را با هم مخلوط کنید.

سپس هربار قدری از پنیر خامه‌ای را روی سطح  فیله ها قرار دهید و آن ها را رول کنید.

اینک رول‌ها را به سیخ بکشید و روی آتش کباب کنید.

برچسب ها: غذای مللآشپزباشیغذای مکزیکیکیان رنجبرغذاهای گوشتیکباب مکزیکیروش تهیه انواع کبابمواد لازم برای تهیه کباب مکزیکی تعداد بازديد: 66 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است