Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 9 مهر 1399 - 12:45

كباب حسینی | طرز تهیه کباب حسینی

كباب حسینی | طرز تهیه کباب حسینی

shooroshirin3

0 0

متوسط

6 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای تهیه کباب حسینی:

گوشت مغز ران گوسفندی 1 كیلوگرم

 

فلفل دلمه‌ای سبز 2 عدد

 

پیاز 1 عدد درشت

 

كره 50 گرم

 

رب گوجه‌فرنگی  2 قاشق سوپخوری

 

نمك، زردچوبه، فلفل و زعفران به میزان لازم

 

آب 750 میلی‌لیتر (3 پیمانه)

 

آبلیموی تازه 3 قاشق سوپخوری

آشپزباشی- اعظم گلزارمنش

 طرز تهیه کباب حسینی:

ابتدا گوشت را مكعبی و به اندازه گردو ببرید. فلفل دلمه‌ای و پیاز را هم به شكل گوشت خرد كنید. آن‌گاه در هر سیخ چوبی به ترتیب دو تكه گوشت، تكه‌ای فلفل، دوباره

دو تكه گوشت، تكه‌ای پیاز، گوشت و فلفل بكشید. سپس در تابه مناسبی كره بریزید و روی اجاق آب كنید. حالا گوشت را در آن تفت دهید. اینك سیخ‌های كباب را در قابلمه مناسبی بچینید، رب گوجه‌فرنگی، زردچوبه و فلفل را بیفزائید، آب را اضافه كنید و كباب را روی حرارت بسیار ملایم بپزید.

سپس آبلیمو، نمك و زعفران را بیفزائید و صبر كنید تا آب كباب به یك پیمانه كاهش یابد. حال كباب را برای پذیرائی در دیس مناسبی قرار دهید و آب كباب را رویش بریزید.

یادآوری: می‌توانید تكه‌های دنبه را نیز در كنار گوشت به سیخ بكشید تا چربی آن باعث نرم‌تر و خوش طعم‌تر شدن گوشت شود.

 

برچسب ها: کبابآشپزی با کبابكباب حسینیروش تهیه كباب حسینیآموزش كباب حسینیمواد لازم كباب حسینیتهیه كباب حسینی تعداد بازديد: 2111 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است