Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 8 اردیبهشت 1403 - 03:38

كباب كوبیده | طرز تهیه کباب کوبیده

كباب كوبیده | طرز تهیه کباب کوبیده

shooroshirin3

0 0

متوسط

5 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای تهیه کباب کوبیده:

فیله یا راسته گوساله  500 گرم

 

گوشت قلوه‌گاه گوسفندی 500 گرم

 

پیاز رنده‌كرده و آب گرفته 300 گرم

 

نمك، فلفل به میزان لازم

 

زعفران سائیده  1 قاشق چایخوری

 

آب‌جوش 2 قاشق سوپخوری

 

جعفری ریز خردكرده 30 گرم

آشپزباشی- اعظم گلزارمنش

 طرز تهیه کباب کوبیده:

ابتدا گوشت را یك‌بار از صفحه‌ درشت چرخ گوشت رد كنید. آن‌گاه پیاز را همراه با قدری نمك، به گوشت بیفزائید و مخلوط كنید و یك‌ساعت در یخچال نگه‌دارید. سپس گوشت را از صفحه ریز چرخ‌گوشت رد كنید، فلفل، زعفران حل‌كرده و جعفری را بیفزائید و خوب ورز دهید تا چسبندگی پیدا كند.

اكنون هر بار 100 گرم از گوشت را بردارید و به سیخ بكشید و با دست مرطوب به آن فرم دهید. حالا ابتدا و انتهای گوشت را كاملاً به سیخ بچسبانید و 30 دقیقه در یخچال نگه‌دارید.

اینك سیخ‌ها را روی آتش بگذارید و مرتب باد بزنید تا گوشت خودش را بگیرد و مغز پخت و برشته شود. حالا كباب را برای پذیرائی در دیس بكشید و با گوجه‌فرنگی كبابی بیارائید.

 

سایر روشهای تهیه کباب کوبیده:

كباب كوبیده دو رنگ | طرز تهیه کباب کوبیده

مواد لازم برای تهیه کباب کوبیده دو رنگ:

گوشت چرخكرده مرغ 500 گرم

 

پیاز رنده كرده و آب گرفته 1 عدد متوسط

 

دنبه چرخكرده گوسفندی 50 گرم

 

نمك و فلفل به میزان لازم

 

زعفران حل‌كرده غلیظ  1 قاشق سوپخوری

 

گوشت چرخكرده گوسفندی 500 گرم

 

پیاز رنده كرده و آب گرفته 1 عدد متوسط

 

نمك و فلفل به میزان لازم

 

زعفران حل‌كرده غلیظ 1 قاشق سوپخوری

آشپزباشی- اعظم گلزارمنش

 طرز تهیه کباب کوبیده دو رنگ:

مرغ چرخكرده، پیاز، دنبه، نمك، فلفل و زعفران را مخلوط كنید و خوب ورز دهید. آن‌گاه گوشت چرخكرده گوسفندی، پیاز، نمك، فلفل و زعفران را مخلوط كنید و ورز دهید. سپس آنها را به مدت 1 ساعت در یخچال نگه دارید. سیخ كباب كوبیده را بردارید و با دست مرطوب قدری ازگوشت مرغ را به یك طرف سیخ بچسبانید.

حالا قدری از گوشت گوسفندی را بردارید و به طرف دیگر سیخ بچسبانید. بعد باز دست‌تان را مرطوب كنید و گوشت را كاملاً به سیخ بفشارید و به مدت یك ساعت در یخچال قرار دهید. اكنون سیخ‌های كباب را بر روی آتش قرار دهید تا كباب مغز پخت شود.

کباب کوبیده

كباب كوبیده نگینی | طرز تهیه کباب کوبیده

مواد لازم برای پخت کباب کوبیده نگینی:

فیله گوساله چرخكرده 500 گرم

 

قلوه گاه گوسفندی چرخكرده 500 گرم

 

پیاز رنده كرده و آبگرفته 200 گرم

 

نمك و فلفل به میزان لازم

 

زعفران حل‌كرده به میزان لازم

 

فیله مرغ 300‌ گرم

 

گوجه‌فرنگی 500 گرم

آشپزباشی- اعظم گلزارمنش

 طرز تهیه کباب کوبیده نگینی:

گوشت فیله و قلوه‌گاه، پیاز، نمك، فلفل و زعفران را در كاسه مناسبی، بریزید و مخلوط كنید. بعد آن را خوب ورز دهید تا كاملاً چسبنده شود. آن‌گاه گوشت را به مدت یك ساعت در یخچال نگه دارید. سپس هر بار به اندازه 120 گرم از این مخلوط را بردارید و به سیخ بكشید و با دست مرطوب به آن فرم دهید.

اینك فیله‌ مرغ را ریزخرد كنید و با نمك و زعفران مخلوط سازید و روی گوشت بچسبانید. با دست فشار دهید تا تكه‌های مرغ كمی در گوشت فرو برود. سیخ‌ها را در یخچال قراردهید و پس از یك ساعت روی آتش كباب كنید. كباب‌های كوبیده را مطابق شكل بیارائید. و همراه با گوجه‌فرنگی كبابی میل كنید.

یادآوری: توجه داشته باشید كه آب پیاز كاملاً جدا شود به این منظور می‌توانید پیاز رنده كرده را با دست فشار دهید تا آب آن كامل گرفته شود.

کباب کوبیده

برچسب ها: کبابكباب كوبیدهآموزش كباب كوبیدهروش تهیه كباب كوبیدهمواد لازم كباب كوبیدهتهیه كباب كوبیدهآشپزی با كباب كوبیده تعداد بازديد: 2749 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟