Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 04:45

اِسكالوپ مرغ

اِسكالوپ مرغ

shooroshirin

0 0

متوسط

30 دقیقه

4 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم براي 4 نفر

پنير سفيد (فتا) ...............180 گرم

زيتون بي‌هسته و خردكرده............. 2 قاشق سوپخوري

فلفل سياه............... يك‌دوم قاشق چايخوري

كيپر.................. 1 قاشق سوپخوري

پوست ليموي رنده‌كرده.............. 1 قاشق چايخوري

روغن زيتون............. 2 قاشق چايخوري

 

مواد لازم براي آماده كردن مرغ

سينه‌ي مرغ بدون پوست و استخوان................... 4 عدد

روغن زيتون.......................60ميلي‌ليتر(يك‌چهارم پيمانه)

آبليمو ...........1 قاشق سوپخوري

فلفل ليموئي.............. (Lemon Pepper)2 قاشق چايخوري

آشپزباشی - مرضيه مرشدي:

روش‌تهیه

پنير، زيتون، فلفل، كيپر، پوست ليمو و روغن زيتون را در كاسه‌اي بريزيد و با هم مخلوط كنيد. آن‌گاه به كمك چاقوي تيز، شكافي در يك طرف سينه‌هاي مرغ ايجاد كنيد تا مانند پاكت باز شوند. سپس با مواد فراهم كرده درون اين شكاف‌ها را پر كنيد و با خلال دندان ببنديد. حالا سينه‌هاي مرغ پر كرده را در كيسه‌ي نايلوني داراي زيپ قرار دهيد و مخلوط روغن زيتون، آبليمو و فلفل ليموئي را رويش بريزيد. اكنون در كيسه را محكم ببنديد و اندكي آن را تكان دهيد تا سينه‌هاي مرغ با اين مواد مخلوط شود. سپس آن را به مدت 30 دقيقه تا دو ساعت در يخچال نگه داريد. اينك سينه‌هاي پركرده‌ي مرغ را روي توري چربكرده‌ي كباب‌پز يا منقل بگذاريد و هر طرفش را به مدت تقريبي 8 دقيقه يا تا زمانيكه برشته و طلائي رنگ شوند، كباب كنيد. آن‌گاه اسكالوپ را براي پذيرائي در ديس مناسبي بگذاريد و ميل كنيد.

 

خواص  پوست لیمو

پوست لیمو خوراکی است و روش های مختلفی برای استفاده از آن ها در رژیم غذاییتان وجود دارد. یک روش دیگر, انجماد پوست و رنده کردن آن‌ها به قطعات واقعاً ریز است. وقتی این کار را کردید, آن ها را روی غذای خود بریزید و همانطور که می خواهید غذا بخورید. رنده کردن پوست مرکبات، طعم میوه ای را به غذا می دهند و به شما اجازه می دهد از غذای خود بهتر لذت ببرید. توجه داشته باشید که دانه های لیمو بسیار تلخ هستند، پس حتما آنها را دور بریزید.

برچسب ها: آموزش آشپزیطرز تهیهاِسكالوپ مرغطرز تهیه اِسكالوپ مرغ تعداد بازديد: 348 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است