Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 22 مرداد 1399 - 22:18

کباب ترش

کباب ترش

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

گوشت راسته‌ گوسفند یا گوساله  ۳۵۰ گرم

گردوی آسیاب کرده ۵۰ گرم

پیاز رنده‌کرده   ۱ عدد

رب انار  ۲ الی ۳ قاشق سوپخوری

چوچاق (سبزی محلی گیلانی)  ۱ قاشق سوپخوری

نمک و فلفل  به مقدار لازم

چاشنی کباب سحرخیز   به مقدار لازم

گوشت‌ها را مکعبی خرد کنید و با گردو، پیاز، رب انار، سبزی خشک و نمک و فلفل و چاشنی کباب مخلوط کنید.

آن‌گاه این مخلوط را  1 یا 2 ساعت در یخچال نگه دارید تا گوش مزه‌دار شود.

سپس گوشت را به سیخ بکشید و کباب کنید.

همچنین می‌توانید آن را در فر گریل نمائید.

برچسب ها: کبابآشپزباشیکباب ترششور و شیرینکباب و برنج تعداد بازديد: 354 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است