Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 4 تیر 1398 - 20:03

کباب شاهی

کباب شاهی

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای یک نفر

فیله گوساله خرد کرده  150 گرم

نمک و فلفل سیاه به میزان لازم

سیرله کرده  1حبه کوچک

پیاز خلالی خرد کرده   100 گرم

سینه مرغ خرد کرده    100 گرم

زعفران   به میزان لازم

خامه   1 قاشق سوپخوری

دنبه خرد کرده   60 گرم

روغن زیتون   به میزان لازم

کنجد، زرشک و آویشن برای تزیین   به میزان دلخواه

گوجه به میزان لازم

آشپزباشی - کیان رنجبر

فیله ها را با نمک، فلفل ، سیر و نیمی از پیاز مزه‌دار کنید.

آن‌گاه سینه مرغ را با زعفران، خامه، نمک ، فلفل و باقیماندۀ پیاز طعم دار کنید.

دنبه را نیز با زعفران و نمک و فلفل مزه دار کنید.

سپس هر سه را به مدت 2 - 3 ساعت در یخچال استراحت دهید.

اینک به ترتیب فیله گوساله،دنبه و سینه مرغ را یکی در میان به سیخ بکشید و کباب را روی آتش بپزید و در صورت تمایل آن را با کنجد، زرشک ، آویشن ،گوجه و پیاز بیارائید.

برچسب ها: غذای مللانواع کبابانواع غذا با گوشتغذاهای گوشتیکباب شاهیروش تهیه کباب شاهیمواد لازم برای تهیه کباب شاهی تعداد بازديد: 252 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است