Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 7 مهر 1399 - 22:20

كباب فیله با سالسا | طرز تهیه کباب فیله

كباب فیله با سالسا | طرز تهیه کباب فیله

shooroshirin3

0 0

متوسط

7 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای تهیه کباب فیله با سالسا:

فیله گوساله 1 كیلوگرم

 

پیاز خردكرده 1 عدد كوچك

 

سیر خردكرده  2 حبه

 

ماست 60 میلی‌لیتر (یك‌چهارم پیمانه)

 

آبلیمو 1 قاشق سوپخوری

 

روغن زیتون 1 قاشق سوپخوری

 

برگ‌ نعنای خردكرده یك‌چهارم پیمانه

 

سركه سفید 3 قاشق چایخوری

 

روغن برای سرخ كردن به میزان لازم

 

نان پیتا  4 عدد (متوسط)

 

مواد لازم سالسای گوجه‌فرنگی و پیاز

 

گوجه‌فرنگی پوست كنده و خردكرده 4 عدد متوسط

 

پیاز خردكرده 1 عدد متوسط

 

نعنای خردكرده 2 قاشق سوپخوری

 

پودر پاپریكا 1 قاشق چایخوری

 

نمك و فلفل به میزان لازم

 

مواد لازم سس ماست وارده

 

ماست 80 میلی‌لیتر (یك‌سوم پیمانه)

 

ارده  2 قاشق چایخوری

 

آب داغ 1 قاشق سوپخوری

آشپزباشی- اعظم گلزارمنش

 طرز تهیه کباب فیله با سالسا:

ابتدا گوشت را به اندازه 2 بند انگشت و ضخامت یك سانتیمتر، خرد كنید. آن‌گاه در كاسه مناسبی پیاز، سیر، ماست، آبلیمو، روغن زیتون، نعنا و سركه را بریزید، گوشت را بیفزائید و یك‌شب در یخچال نگه‌دارید.

سپس گوشت را به سیخ چوبی خیسانده بكشید، در تابه مناسبی 3 تا 4 قاشق سوپخوری روغن بریزید و سیخ‌های گوشت را در آن برشته كنید. اكنون كباب را در دیس مناسبی روی نان پیتا بچینید، سالسای گوجه‌فرنگی و پیاز را رویش بریزید و همراه با سس ماست وارده میل كنید.

یادآوری: برای تهیه سالسا همه مواد لازم را با یكدیگر مخلوط كنید. همچنین برای تهیه سس ماست وارده نیز همه مواد لازم را با هم مخلوط نمائید.

 

برچسب ها: کباب فیلهكباب فیله با سالساکباب با سالساکباب با فیلهآموزش کباب فیلهروش تهیه کباب فیلهمواد لازم کباب فیله تعداد بازديد: 1014 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است