Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 9 مهر 1399 - 14:04

كباب قفقازی | طرز تهیه کباب قفقازی

كباب قفقازی | طرز تهیه کباب قفقازی

shooroshirin3

0 0

متوسط

7 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای تهیه کباب قفقازی:

فیله‌ یا راسته گوساله 1 كیلوگرم

 

فلفل دلمه‌ای 2 عدد درشت

 

پیاز 2 عدد درشت

 

مواد لازم سس

 

كره آبكرده 100 گرم

 

نمك و فلفل به میزان لازم

 

آب پیاز 2 قاشق سوپخوری

آشپزباشی- اعظم گلزارمنش

 طرز تهیه کباب قفقازی:

گوشت، فلفل دلمه‌ای و پیاز را به تكه‌های مناسب به اندازه یك انگشت خرد كنید. آن‌گاه به طور یك در میان از این مواد به سیخ بكشید. سپس سیخ‌های گوشت را روی آتش كباب كنید و در این میان گاهی روی كباب به كمك قلم‌مو سس بمالید تا خشك نشوند. حالا كباب‌ را برای پذیرائی در دیس مناسبی بكشید.

روش تهیه سس: در كاسه‌ مناسبی كره، نمك، فلفل و آب پیاز را مخلوط كنید.

یادآوری: می‌توانید تكه‌های گوشت را به مدت 3-4 دقیقه در مخلوطی از ماست یا خامه، روغن زیتون، نمك و فلفل بخوابانید تا نرم شود و مدت زمان كمتری برای پخت داشته باشد.

 

برچسب ها: کبابآموزش کبابآشپزی با کبابكباب قفقازیروش تهیه كباب قفقازیمواد لازم كباب قفقازیتهیه كباب قفقازی تعداد بازديد: 1503 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است