Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 4 مهر 1399 - 20:36

املت گراتن

املت گراتن

shooroshirin

0 0

متوسط

2 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 2 نفر

کره................. 30 گرم

تخم‌مرغ همزده................ 3 عدد

نمک و فلفل .............به میزان لازم

پنیر موزارلا رنده‌شده دالیا................ 100 گرم

اسفناج بخارپز کرده............... 100 گرم

جعفری خرد کرده .................2 قاشق سوپخوری

پیاز خرد کرده ..................1 عدد کوچک

خیار خرد کرده .............1 عدد متوسط

فیلة گوجه‌فرنگی خرد کرده............... 1 عدد کوچک

سس سفید.............. 2 قاشق سوپخوری

آشپزباشی – فاطمه درویش :

 

روش‌تهیه

کره را در تابة مناسبی روی حرارت اجاق بگذارید تا آب شود. آن‌گاه تخم‌مرغ، نمک و فلفل را مخلوط کرده و در تابه بریزید، حرارت را ملایم کنید و در تابه را ببندید تا تخم‌مرغ بپزد. حالا املت را زیر و رو کنید تا طرف دیگر هم پخته شود. سپس املت را در بشقاب مناسبی برگردانید و روی نیمی از املت پنیر، اسفناج، جعفری، پیاز، خیار و گوجه بریزید. اینک سس سفید را اضافه کنید و نیمة املت را رویش برگردانید. و با مخلوطی از خیار، گوجه، پیاز و جعفری رویش را بیارائید.

برچسب ها: املتپیش غذااملت گراتنطرز تهیه املت گراتن تعداد بازديد: 77 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است