Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 27 مهر 1398 - 13:46

كشك بادمجان لقمه‌ای

كشك بادمجان لقمه‌ای

shooroshirin

0 1

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 2 نفر

نان تست  ٤ عدد

بادمجان سرخ كرده ٢ عدد متوسط

پياز سرخ كرده ٣ قاشق سوپخوری

سير له کرده ١حبه

گوجه فرنگى ١ عدد كوچك

كشك  ٢ قاشق سوپخورى

نعناع داغ ١ قاشق سوپخورى

گوجه گيلاسى براى تزيين

آشپزباشی - سرمه جلیلی

نان تست را قالب زده و داخل قالب كاپ كيك قرار دهید و در فر با دمای 160 درجه سانتیگراد آن را بپزید و برشته کنید.

آن‌گاه در تابه مناسبی بادمجان، پیازداغ، سیر و گوجه‌فرنگی را بریزید و روی حرارت تفت دهید.

حالا کشک را اضافه کنیدو از مخلوط فراهم کرده داخل نان‌های برشته کرده بریزید رویش را با نعنا داغ و پیازداغ بیارائید.

برچسب ها: غذای لقمه ایآشپزباشیغذای سبکسرمه جلیلیانواع غذا با بادمجانطرز تهیه کشک بادمجانغذای نونیکشک بادمجان لقمه ایپیش غذای ایرانیپیش غذای فانتزیکشک بادمجان در نان تست تعداد بازديد: 569 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است