Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 27 مهر 1398 - 12:52

توپ های مرغ و پنیر

توپ های مرغ و پنیر

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 10 عدد

مرغ چرخکرده 350 گرم

زنجفیل رنده کرده 1 قاشق چایخوری

پیازچة خرد کرده 3 قاشق چایخوری

رزماری خرد کرده 1 قاشق چایخوری

سیر له کرده 2 حبه

سس خردل 1 قاشق چایخوری

نمک و فلفل به میزان لازم

پنیر گودا 10 تکه

آرد یک‌دوم پیمانه

تخم‌مرغ همزده 2 عدد

آرد سوخاری یک‌دوم پیمانه

روغن سرخ کردنی به میزان لازم

آشپزباشی - مریم عکاف

مرغ، زنجفیل، پیازچه، رزماری، سیر، سس خردل، نمک و فلفل را در کاسه غذاساز بریزید و دستگاه را روشن کنید تا مواد منسجم و نرمی حاصل شود.

آن‌گاه هر بار قدری از مواد برداشته، تکه‌ای از پنیر در وسط آن بگذارید و به شکل توپک گرد کنید.

حالا در آرد و سپس تخم‌مرغ و در نهایت در آرد سوخاری بغلتانید و در روغن داغ سرخ کنید.

برچسب ها: توپ پنیریآشپزباشیشور و شیرینتوپ های مرغ و پنیرتوپ مرغ تعداد بازديد: 133 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است