Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آبان 1399 - 22:29

املت‌گراتن

املت‌گراتن

shooroshirin

0 0

متوسط

2 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 2 نفر

کره ..............30 گرم

تخم‌مرغ همزده ...............3 عدد

نمک و فلفل........... به میزان لازم

پنیر موزارلا ................. 100 گرم

اسفناج بخارپز کرده .............100 گرم

جعفری خرد کرده ................2 قاشق سوپخوری

پیاز خرد کرده................ 1 عدد کوچک

خیار خرد کرده............... 1 عدد متوسط

فیلة گوجه‌فرنگی خرد کرده................ 1 عدد کوچک

سس سفید............... 2 قاشق سوپخوری

آشپزباشی - فاطمه درویش :

 

روش‌تهیه

کره را در تابة مناسبی روی حرارت اجاق بگذارید تا آب شود. آن‌گاه تخم‌مرغ، نمک و فلفل را مخلوط کرده و در تابه بریزید، حرارت را ملایم کنید و در تابه را ببندید تا تخم‌مرغ بپزد. حالا املت را زیر و رو کنید تا طرف دیگر هم پخته شود. سپس املت را در بشقاب مناسبی برگردانید و روی نیمی از املت پنیر، اسفناج، جعفری، پیاز، خیار و گوجه بریزید. اینک سس سفید را اضافه کنید و نیمة املت را رویش برگردانید. و با مخلوطی از خیار، گوجه، پیاز و جعفری رویش را بیارائید.

 

خواص جعفری

جعفری گیاهی دو ساله است و به حالت وحشی، در اکثر نواحی جنوب شرقی اروپا، شمال افریقا، آسیا و ایران می روید ؛ به علاوه در نواحی مختلف پرورش می یابد.بعنوان یک ادویه و چاشنی در فرم خشک و تازه استفاده می شود. در موارد مختلفی، در ساندویچ، سالاد و غیره استفاده می شود. جعفری گیاهی است علفی ، دوساله و معطر که ارتفاع آن تا 70 سانتیمتر می رسد و این گیاه نسبتا گرمسیری است و برای رشد، نیاز به رطوبت و نور کافی خورشید دارد. اخیرا ریشه جعفری نیز مورد استفاده قرار می گیرد که برای اولین بار در هامبورگ آلمان رشد یافته است. و به سرعت در میان مردم محبوبیت پیدا کرده است.

برچسب ها: آموزش آشپزیاملتطرز تهیهاملت گراتنطرز تهیه املت گراتن تعداد بازديد: 82 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟