Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 8 اردیبهشت 1403 - 07:22

املت ايتاليائي

املت ايتاليائي

shooroshirin

0 0

متوسط

5 دقیقه

4 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم براي 4 نفر

كره............ 3 قاشق سوپخوري

كدوي حلقه‌اي خرد كرده........... 1 پيمانه

قارچ ورقه‌اي خرد كرده......... 1 پيمانه

تخم‌مرغ......... 3 عدد

نمك......... يك‌چهارم قاشق چايخوري

فلفل............. يك‌چهارم قاشق چايخوري

پنير موزارلاي رنده كرده............. يك‌دوم پيمانه

 

مواد لازم براي تهيه‌ي سس

كره.............1 قاشق سوپخوري

گوجه‌فرنگي خرد كرده............ 1 عدد متوسط

جعفري ريز خرد كرده..............  2 قاشق سوپخوري

سير له كرده............... 1 حبه

پودر ريحان خشك..................يك‌دوم قاشق چاپخوري

نمك.......... يك‌هشتم قاشق چايخوري

آشپزباشی - اعظم گلزارمنش :

 

روش‌تهیه

كره را در تابه بريزيد و روي اجاق آب كنيد. آن‌گاه كدو را قدري در آن تفت دهيد. سپس كدو را از تابه درآوريد، قارچ را بيفزائيد و قدري تفت دهيد. حالا در كاسه‌ي مناسبي، تخم‌مرغ‌ها، نمك و فلفل را مخلوط كنيد و در تابه بپزيد. اكنون املت را در بشقاب مناسبي برگردانيد، مخلوط سبزي را رويش بريزيد و پنير بپاشيد و يك طرف املت را روي مواد برگردانيد. سپس سس فراهم كرده را رويش بريزيد و با جعفري بيارائيد.

روش تهيه‌ي سس

يك قاشق سوپخوري كره را در تابه بريزيد و روي اجاق آب كنيد. آن‌گاه باقيمانده‌ي مواد را به آن بيفزائيد و مخلوط كنيد و حدود 5 دقيقه تفت دهيد.

 

درباره   املت

تحقیقات جدید نشان داده است مصرف روزانه تخم مرغ برای سلامت بدن مشکلی ایجاد نمی کند مشروط بر اینکه فرد از مصرف سایر خوراکی های حاوی روغن های اشباع به میزان زیاد خودداری کند. خوراکی های متداول با استفاده  از تخم مرغ عبارتند از تخم مرغ پخته، نیمرو، املت و خاگینه اما می توانید با تخم مرغ خوراکی‌های متنوع تری نیز درست کنید و از طعم مطلوب آن در کنار سایر اعضای خانواده لذت ببرید.

برچسب ها: املتپنیر موزارلاپیش غذااملت ایتالیاییطرز تهیه املت ایتالیایی تعداد بازديد: 584 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است