Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 16:40

بورانی کدو و برنج

بورانی کدو و برنج

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم

کدو سبز...............2 عدد

پیازچه.................1 دسته کوچک

روغن.................. به میزان لازم

برنج ایرانی...............1 پیمانه

شوید خرد شده...............3 قاشق سوپخوری

سیر.................3 تا 4 حبه

ماست چکیده..................500 گرم

جعفری خرد شده................. 3 قاشق سوپخوری

نمک و فلفل قرمز..................مقداری

روش تهیه

کدوها را با پوست بشوئید و رنده کنید، سپس آب آن را(با فشار دست)بگیرید. پیازچه‌ها را بشوئید و خرد کنید. در یک قابلمه مناسب روغن بریزید و پیازچه را کمی تفت دهید و کدوها را اضافه کنید. برنج شسته شده را اضافه کنید. آب برنج را اندازه کنید و بعد از جوش آمدن برنج شوید را اضافه کنید. برنج را بعد از تمام شدن آب آن، کنار بگذارید تا خنک شود.

سیر را به ماست اضافه کنید. بعد از خنک شدن برنج آن را با ماست و سیر مخلوط کنید و کاملاً هم بزنید. جعفری را نیز اضافه کنید. بورانی را در ظرف مناسب بریزید و روی آن را با کدوی خام، جعفری و فلفل قرمز مخلوط  با روغن یا روغن زیتون تزئین کنید.

برچسب ها: بورانیبورانی کدو و برنجطرز تهیه بورانی کدوطرز تهیه بورانی تعداد بازديد: 235 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است