Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 9 فروردین 1403 - 23:50

کرپ مرغ پنیری

کرپ مرغ پنیری

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4 نفر 

تخم مرغ همزده 2 عدد

نمک، فلفل به میزان لازم

پودر سیر به میزان لازم

آویشن و پودر جوزهندی به میزان لازم

روغن مایع 2  قاشق سوپخوری

شیر 1 پیمانه

آرد 100 گرم 

مواد لازم برای داخل کرپ

روغن 1 قاشق سوپخوری

پیاز سرخ کرده 1 قاشق سوپخوری

سینه مرغ خرد کرده 300 گرم

قارچ ورقه‌ای خرد کرده 50 گرم

فلفل دلمه‌ای رنگی قاشق سوپخوری

ذرت 3 قاشق سوپخوری

سس گوجه فرنگی در صورت دلخواه به میزان لازم

پنیر موزارلا به میزان لازم

آشپزباشی - نجمه درویش

تخم مرغ‌ها و ادویه‌جات را در کاسه مناسبی بریزید و هم بزنید.

آن‌گاه روغن و شیر را بیفزائید.

حالا آرد را در چند مرحله به مایه تخم‌مرغ افزوده و مخلوط کنید.

سپس تابه مناسبی را روی حرارت قرار دهید و کف تابه را با قلمو چرب کنید.

اینک هر بار قدری از مایه کرپ را در تابه بریزید و با حرارت کم اجازه دهید یک طرف کرپ سرخ شود.

سپس آنرا زیر و رو کنید. کرپ‌های بعد را به همین ترتیب آماده کنید.

روش تهیه مواد میانی

روغن را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت قرار دهید.

آن‌گاه پیازداغ و مرغ را بیفزائید و حدود 5 دقیقه با حرارت ملایم تفت دهید.

حالا قارچ را اضافه کنید و تفت دهید.

سپس فلفل دلمه‌ای، ذرت و سس گوجه‌فرنگی را اضافه نمائید و 3 دقیقه دیگر با حرارت ملایم تفت دهید.

اینک بگذارید مواد قدری خنک شود حالا هر بار یکی از کرپ‌ها را برداشته مقداری سس گوجه‌فرنگی با فرچه روی کرپ پخش کنید و حدود 2 قاشق سوپخوری از مایه درون آن بریزید و رول نمائید، در ظرف مناسبی کرپ‌های آماده را کنار هم قرار دهید، رویش پنیر بپاشید و در فر گرم کرده به مدت 20 دقیقه با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید تا سطح آن طلائی‌رنگ شود.

برچسب ها: آشپزباشیکرپدستور تهیه کرپشور و شیرینکرپ مرغ پنیریکرپ مرغکرپ پنیریروش تهیه کرپ مرغطرز تهیه کرپ پنیری تعداد بازديد: 1280 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است