Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 2 خرداد 1397 - 21:50

کدو ، بادمجان سوخاری با سس سیر

کدو ، بادمجان سوخاری با سس سیر

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4-6 نفر

کدو سبز 4 عدد

بادمجان 2 عدد

نمک و فلفل  به میزان لازم

آرد سفید یک‌دوم پیمانه

تخم‌مرغ همزده 2 عدد

آرد سوخاری 1 پیمانه

روغن مخصوص سرخکردنی به میزان لازم

مواد لازم برای تهیه سس سیر:

سس مایونز یک‌سوم پیمانه

سیر له کرده 3 حبه

آبلیمو 1 قاشق چایخوری

نمک و فلفل به میزان لازم         

آشپزباشی - اعظم گلزارمنش

کدو و بادمجان را به صورت حلقه‌ای خرد کنید و با نمک و فلفل مزه‌دار نمائید و کنار بگذارید.

حالا حلقه‌های کدو و بادمجان را ابتدا  در آرد سفید، سپس در تخم‌مرغ و در نهایت در آرد سوخاری بغلتانید و در روغن سرخ کنید و به همراه سس آن را سرو نمائید.

روش تهیه سس سیر: سس مایونز، سیر، آبلیمو، نمک و فلفل را در شیشه مناسبی بریزید. در شیشه را ببندید و خوب تکان دهید.

برچسب ها: بادمجان سوخاریآشپزباشیاعظم گلزارمنشپیش غذای خوشمزهپیش غذای سادهکدو سوخاریکدو بادمجان سوخاریکدو بادمجان سوخاری با سس سیرطرز تهیه کدو بادمجان سوخاری تعداد بازديد: 258 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است