Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 27 مهر 1398 - 14:30

فری تاتای سبزیجات (ایتالیایی)

فری تاتای سبزیجات (ایتالیایی)

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 8 نفر 

پیاز خرد کرده یک دوم پیمانه

روغن به میزان لازم

براکلی گلچه‌ای خرد کرده  و پخته 2 پیمانه (300 گرم)

فلفل دلمه‌ای رنگی خرد کرده یک پیمانه

ریحان خرد کرده 2 قاشق سوپخوری

پاستا پنه پخته یک پیمانه

نمک و فلفل به میزان لازم

مرغ پخته و خرد کرده یک پیمانه

پنیر موزارلا رنده کرده دالیا یک دوم پیمانه

تخم‌مرغ همزده 6-8 عدد

پنیر اضافی یک دوم پیمانه 

آشپزباشی - اعظم گلزارمنش

فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد گرم کنید.

آن‌گاه در تابه مناسبی پیاز و قدری روغن را روی حرارت تفت دهید تا نرم و سبک شود.

حالا براکلی را بیفزائید و یک دقیقه دیگر تفت دهید.

سپس در ظرف مناسبی فلفل دلمه‌ای، ریحان، پاستا، نمک، فلفل، مرغ و پنیر را به همراه پیازداغ و براکلی بریزید و مخلوط کنید.

اینک تخم‌مرغ‌ها را افزوده و با مواد ترکیب کنید.

سپس ظرف مناسبی را با روغن آغشته کنید.

حالا مایه فراهم کرده را در آن بریزید، سطح آن را صاف کنید و پنیر بریزید.

اکنون در فر گرم کرده به مدت 20-30 دقیقه بپزید تا فریتا پخته و طلائی شود.

یادآوری

در صورت دلخواه می‌توانید پس از نیم‌پز شدن، سطح فری‌تاتا را با پنیر اضافی بپوشانید تا زیباتر و خوشمزه‌تر شود.

برچسب ها: فریتاتاآشپزباشیروش تهیه فریتاتاشور و شیرینآشپزی ایتالیاییفریتاتای سبزیجاتدستور تهیه فریتاتای سبزیجاتطرز تهیه غذای ایتالیایی تعداد بازديد: 79 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است