Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 29 دی 1399 - 00:20

لقمه‌های پنیر و زیتون

لقمه‌های  پنیر و زیتون

shooroshirin

0 0

متوسط

35 دقیقه

15 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 15 عدد

ماست................ 2 قاشق سوپخوری

بیکینگ‌پودر............. 1 قاشق سوپخوری

نمک.......... یک‌چهارم قاشق چایخوری

شیر ................230 میلی‌لیتر

تخم‌مرغ.............  1 عدد

کرة نرم شده ............. 125 گرم

آرد........  450 گرم

 

مواد لازم میانی

پنیر صبحانه ...............300 گرم

گردوی خرد کرده............ 100 گرم

شوید خرد کرده..............4 قاشق سوپخوری

زیتون............. 15 عدد

زردة تخم‌مرغ.............برای روی خمیر

 

آشپزباشی - آرزو گنجی :

 

 روش‌تهیه

ماست، ‌بیکینگ‌پودر، نمک، شیر، تخم‌مرغ و کره را با در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید. آن‌گاه آرد را بیفزائید و هم بزنید تا خمیر مناسبی حاصل شود. سپس خمیر را اندکی ورز دهید، رویش را بپوشانید و یک ساعت در دمای محیط نگه دارید حالا خمیر را روی سطح آرد پاشیده به ضخامت تقریبی نیم سانتیمتر باز کنید و با برشگر به قطر 10 سانتیمتر قالب بزنید. اکنون به کمک چاقوی تیز خمیر را به شکل + برش دهید به گونه‌ای که به مرکز خمیر نرسد! آن‌گاه 4 گوشة خمیر به اندازة یک فندق درشت، از مایة میانی بگذارید و مطابق شکل آن را بپیچید. اینک روی آنها را با پارچة سبکی بپوشانید و 20 دقیقه در دمای محیط استراحت دهید. سپس روی خمیرها زردة تخم‌مرغ بمالید و در مرکزشان زیتون بگذارید. حالا نان را به مدت تقریبی 30-35 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 185 درجة سانتیگراد بپزید.

 

خواص زیتون

وجود اسیدهای چرب و آنتی اکسیدان ها در زیتون های سیاه باعث مرطوب ماندن پوست و تغذیه سلول های پوست می شود، هم چنین روغن زیتون با دارا بودن ویتامین E پوست شما را در برابر اشعه های خطرناکی هم چون UV محافظت می کند، در این صورت پوست دیر تر پیر می شود و خطر ابتلا به سرطان پوست نیز کاهش پیدا می کند، علاوه بر این ها روغن زیتون به بهبود سریع زخم، سرکوب عفونت ها در مبارزه با بیماری هایی مثل آکنه، اگزما نیز کمک شایانی می‌کند.

برچسب ها: آموزش آشپزیلقمه‌های پنیر و زیتونطرز تهیه لقمه‌های پنیر و زیتون تعداد بازديد: 206 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است