Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 4 اردیبهشت 1403 - 11:42

لقمه‌هاي اسفناج و پنير

لقمه‌هاي اسفناج و پنير

shooroshirin

0 0

آسان

15 دقیقه

25 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم براي حدود 25 عدد

كرة آبكرده............. 75 گرم

روغن زيتون.............1 قاشق سوپخوري

اسفناج خرد كرده............ 250 گرم

پنير فتا (سفيد)، خرد كرده............. 120 گرم

پنير خامه‌اي................60 گرم

نمك و فلفل.............به ميزان لازم

تخم مرغ همزده ...............1 عدد

جعفري خرد كرده  ................    1 قاشق سوپخوري

ريحان خرد كرده...........1 قاشق سوپخوري

خمير فيلو............ 6 ورق

آشپزباشی- اعظم گلزار منش :

روش‌تهیه

سيني مناسب فر را با كره چرب كنيد و روغن را در تابة مناسبي بريزيد و روي اجاق بگذاريد. آن‌گاه اسفناج را بيفزائيد و 2 دقيقه، تفت دهيد.

سپس پنير فتا، پنير خامه‌اي، نمك و فلفل را بيفزائيد و مخلوط كنيد. حالا تابه را از روي اجاق برداريد و كنار بگذاريد تا اين مواد، اندكي خنك شود. اكنون تخم‌مرغ، جعفري و ريحان را افزوده و مخلوط كنيد. اينك فر را با دماي 190 درجة سانتيگراد گرم كنيد و يكي از خمير‌هاي فيلو را روي ميز كار بگذاريد و رويش كره بماليد. آن‌گاه يك لاية ديگر از خمير فيلو را رويش بگذاريد و دوباره كره بماليد. به همين ترتيب، باقيماندة خمير فيلو را دو تا دو تا روي هم بگذاريد و بين آنها كره بماليد. حالا هر خمير را به مربع‌هاي 8 سانتيمتري ببريد و روي هر مربع، 1 قاشق چايخوري از ماية فراهم كرده، بگذاريد. سپس خمير را از گوشه‌ها جمع كنيد و در سيني بچينيد. اكنون رويشان قدري كرة آبكرده بريزيد و به مدت تقريبي 15 دقيقه در فر بپزيد تا ترد و طلائي رنگ شود.

 

 

خواص  اسفناج

اسفناج را باید یک سبزی همه فن حریف نامید. خواص اسفناج برای اعضای داخلی بدن و سلامت و زیبایی پوست و لاغری در کنار درمان بیماری های مختلف بخشی از دنیای خاصیت اسفناج است. اسفناج عموماً به عنوان «سوپر خوراکی» در نظر گرفته می شود و عموماً به عنوان سالم ترین و راحت ترین غذا برای انسان ها مورد استفاده قرار می گیرد و می تواند به شکل عجیبی با روش های مختلف خورده شود. در ادامه این بخش از سلامت تغذیه در نمناک با دنیای از خواص اسفناج آنا خواهید شد.

برچسب ها: پیش غذاپنیر فتالقمه‌هاي اسفناج و پنيرطرز تهیه لقمه‌هاي اسفناج و پنير تعداد بازديد: 541 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است