Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 27 مهر 1398 - 12:44

رولت گشنیز و ترخون

رولت گشنیز و ترخون

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 8-10 نفر 

تخم‌مرغ 4 عدد

شیر 1 پیمانه

آرد یک‌سوم پیمانه

نمک و فلفل به میزان لازم

گشنیز و ترخون 500 گرم 

مواد لازم میانی

پنیر خامه‌ای 400 گرم

خامه صبحانه یک‌دوم پیمانه

ژامبون خرد کرده 2 ورق

قارچ ریز خرد کرده 100 گرم

فلفل دلمه‌ای ریز خرد کرده یک‌دوم پیمانه 

مواد لازم جهت سس

زرده تخم‌مرغ 2 عدد

کره آبکرده 30 گرم

پوست لیمو (رنده کرده) 1 ‌قاشق چایخوری

زعفران حلکرده 1 قاشق سوپخوری

خامه یک‌دوم پیمانه

آبلیمو 2 قاشق سوپخوری

آشپزباشی - فرخناز حاتمی

زرده و سفیده را از هم جدا سازید. آن‌گاه زرده را قدری با همزن برقی بزنید.

سپس شیر، آرد، نمک و فلفل را افزوده مخلوط کنید. حالا سفیده تخم‌مرغ را با همزن بزنید تا سفید شود.

اینک سبزی را با مواد فراهم کرده مخلوط کنید و سپس به آرامی سفیده را بیفزائید و با مواد ترکیب نمائید.

حالا سینی مناسبی را با کاغذ روغنی بپوشانید و مایه را رویش بریزید و سطح آن را صاف کنید و در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 15-20 دقیقه بپزید.

اکنون سینی را از فر بیرون آورید، سینی بزرگتری را روی آن برگردانید و اجازه دهید خنک شود.

سپس کاغذ را جدا سازید و لای هوله‌ای مناسب آن را رول کنید.

اینک مواد میانی در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید.

سپس رولت را باز کنید و  رویش را با مواد میانی بپوشانید و دوباره رول نمائید، حالا رولت آماده را در کاغذ آلومینیوم بپیچید و چند ساعتی در یخچال قرار دهید.

برای تهیه سس زرده تخم‌مرغ را بزنید تا رنگش روشن شود.

سپس کم کم کره را بیفزائید و پیوسته آن را هم بزنید تا غلیظ شود.

آن‌گاه پوست لیمو، زعفران، خامه و آبلیمو را اضافه کنید، سس را مخلوط نمائید.

اکنون سس را در ظرف مناسبی بریزید و رولت برش زده را رویش قرار دهید.

برچسب ها: آشپزیرولتطرز تهیه رولتآشپزباشیشور و شیرینرولت گشنیز و ترخونرولت گشنیزرولت ترخوندستور تهیه رولت گشنیز و ترخونروش تهیه رولت گشنیز و ترخون تعداد بازديد: 157 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است