Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 11:14

سوته گوشت

سوته گوشت

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4-6 نفر

روغن به میزان لازم

پیاز خرد کرده 1 عدد بزرگ

گوشت مغز ران گوسفند یا گوساله خرد کرده 800 گرم

نمک و فلفل به میزان لازم

 زردچوبه یک دوم قاشق چایخوری

 سیر رنده کرده 1 حبه

 کشمش یک دوم پیمانه

آرد 1 قاشق سوپخوری

آلو ۱۵۰ گرم

رب گوجه فرنگی یک قاشق سوپخوری

زعفران حلکرده  یک قاشق سوپخوری

پودر فلفل قرمز یک چهارم قاشق چایخوری

رزماری 1 شاخه

برگ بو ۲ عدد

آویشن یا مرزه 1 شاخه

زیتون بدون هسته  10 عدد

خامه ۲ قاشق سوپخوری

آشپزباشی - اعظم گلزارمنش

قدری روغن در قابلمه مناسبی بریزید و روی حرارت قرار دهید. آنگاه پیاز را بیفزائید و تفت دهید تا طلایی شود.

حالا گوشت را بیفزائید و تفت دهید. سپس نمک، فلفل و زردچوبه را افزوده و به میزان کافی آب اضافه کنید و با حرارت ملایم آن را  بپزید.

اینک در تابه مناسبی دو قاشق روغن بریزید، سیر را اضافه کنید و تفت دهید.

 حالا کشمش، آرد، آلو و رب گوجه فرنگی را مخلوط کرده و هم بزنید.

سپس زعفران، پودر فلفل قرمز، رزماری، برگ بو، آویشن، زیتون و خامه را به خوراک اضافه کنید و پس از چند جوش از روی حرارت  بردارید و در ظرف مناسبی بکشید.

برچسب ها: غذای خوشمزهغذای مللآشپزباشیاعظم گلزارمنشخوراک خوشمزهغذای فرانسویسوته گوشت تعداد بازديد: 1581 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است