Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 29 اسفند 1402 - 17:32

كلوچه ماهی

كلوچه ماهی

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 6-8 نفر

كره 20 گرم

آرد 20 گرم

شير 200 میلیليتر

روغن 2 قاشق سوپخوری

پياز خرد كرده 1 عدد

كرفس خرد كرده 1 ساقه

سيب‌زمینی پخته و خرد كرده 2 عدد

كنسرو نخود فرنگی 75  گرم

پوست ليموی رنده كرده 1 قاشق چايخوری

آبليموی تازه 1 قاشق سوپخوری

مخلوط شويد و جعفری خرد كرده 1 قاشق سوپخوری

پودر آويشن 1 قاشق چايخوری

نمك و فلفل به ميزان لازم

فیله ماهی پخته 400 گرم

خمير كلوچه به ميزان لازم

تخم‌مرغ همزده 1 عدد

مواد لازم برای تهیه خمير كلوچه:

آرد 100 گرم

كره سرد خرد كرده  200 گرم

نمك يك‌چهارم قاشق چايخوری

آب سرد 2 قاشق سوپخوری

ماهنامه آشپزباشی - فاطمه درویش

كره را در تابه مناسبی بريزيد و روی اجاق بگذاريد تا كره آب شود. آن‌گاه آرد را بيفزائيد و تفت دهيد تا خامی آرد گرفته شود. سپس شير را افزوده و پيوسته آن را هم بزنيد تا سس غليظ شود.

حالا در ظرف مناسبی روغن بريزيد و پياز را تفت دهيد. اينك كرفس را بيفزائيد و قدری تفت دهيد.

حالا در كاسه مناسبی سيب‌زمینی، نخودفرنگی پوست ليمو، آبليمو، شويد، جعفری، پودر آويشن، مخلوط پياز و كرفس، نمك، فلفل و ماهي را بريزيد، سس را اضافه كنيد و مخلوط نمائيد.

سپس خمير را روی سطح آرد پاشيده به ضخامت 3 ميليمتر با وردنه پهن كنيد و با برشگر قالب بزنيد. اكنون هر بار از مواد يك قاشق سوپخوری روی خمير بگذاريد و خمير را ببنديد.

سپس كلوچه‌ها را در سینی مخصوص فر بچينيد و رويش را با تخم‌مرغ همزده آغشته كنيد و در فر گرم كرده با دمای 180 درجه سانتيگراد به مدت 40 دقيقه بپزيد تا سطح كلوچه‌ها طلایی شود.

حالا كلوچه‌ها را برای پذيرایی در ظرف مناسبی قرار دهيد.

روش تهیه خمير كلوچه: آرد، كره و نمك را در كاسه مناسبی بريزيد و با نوك انگشتان با هم مخلوط كنيد تا بصورت خرده نان درآيد. آن‌گاه آب را اضافه كنيد تا خمير حاصل شود حالا خمير را 30 دقيقه در يخچال استراحت دهيد.

برچسب ها: غذای دریاییانواع کلوچهآشپزباشیفاطمه درویشکلوچه ماهی تعداد بازديد: 1549 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است