Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 4 اردیبهشت 1403 - 16:54

املت کلم قرمز

املت کلم قرمز

shooroshirin3

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4-6 نفر

تخم مرغ همزده 4 عدد

چیلی سبز، خرد کرده 1 عدد

ادویه گرام ماسالا یک هشتم قاشق چایخوری

نمک به میزان لازم

کلم قرمز رشته‌ای خرد کرده  1 پیمانه

پیاز ریز خرد کرده 1 عدد

روغن به میزان لازم

ماهنامه آشپزباشی - مرضیه مرشدی

همه مواد لازم به غیر از روغن را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید. آن‌گاه قدری روغن در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید.

حالا یک چهارم از مایه املت را در تابه بریزید و با حرکت دادن به تابه مواد کف تابه را بپوشاند. در تابه را بگذارید تا یک طرف املت بپزد.

سپس آن را برگردانید تا طرف دیگرش نیز برشته شود. این کار را تکرار کنید تا مایه املت تمام شود. اینک املت را برای پذیرائی در ظرف مناسبی قرار دهید.

برچسب ها: انواع املتآشپزباشیمرضیه مرشدیاملت کلم قرمز تعداد بازديد: 4723 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است