Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 28 فروردین 1403 - 18:00

پاستاي كرفس و فيله مرغ

پاستاي كرفس و فيله مرغ

shooroshirin3

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم براي 4-6 نفر

روغن كنجد به ميزان لازم

پياز خرد كرده 1 عدد متوسط

كرفس خرد كرده 200 گرم

فيله مرغ خرد كرده 4 عدد

پاستاي صدفی 500 گرم

مايونز كم چرب يا خامه 1 پيمانه

نمك دريا و فلفل آسياب شده به ميزان لازم

آبليموی تازه يك سوم پيمانه

ماهنامه آشپزباشی - مریم نویدی زاده

قدري روغن، پياز و كرفس را در تابه مناسبي بريزيد و روي اجاق بگذاريد و آن را تفت دهيد تا نرم شوند. آن‌گاه فیلهمرغ را بيفزائيد و 5 دقيقه ديگر مواد را تفت دهيد.

حالا قابلمه مناسبي را تا نيمه آب كنيد، روي اجاق بگذاريد تا بجوش آيد، نمك و پاستا را بيفزائيد و پاستا را ده دقيقه بپزيد، سپس پاستا را آبكش كنيد.

اينك مايونز، نمك، فلفل و آبليمو را به مرغ و كرفس اضافه كنيد و مخلوط نمائيد، اين تركيب را با پاستا مخلوط كنيد. اينك پاستا را در ظرف مناسبي براي پذيرائي بكشيد.

يادآوري: برگ‌هاي تازه كرفس را نيز خرد كنيد و در پاستا مورد استفاده قرار دهيد.

يادآوري: در صورت دلخواه مي‌توانيد از پودر سير نيز در اين پاستا استفاده نمائيد.

برچسب ها: پاستاآشپزباشیانواع غذا با کرفسپاستای کرفس تعداد بازديد: 2406 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است