Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 10 فروردین 1403 - 10:35

خوراک هویج با مغزدانه‌ها

خوراک هویج  با مغزدانه‌ها

shooroshirin6

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4 نفر

روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری

هویج خلالی خرد کرده 2 عدد درشت

کدوسبز خلالی خرد کرده 2 عدد متوسط

قارچ ورقه ای خرد کرده 100 گرم

سیر له کرده 2 حبه

زنجفیل رنده کرده یک تکه 2 سانتیمتری

برگ گشنیز و نعنا 1دسته کوچک

سس لوبیاچیتی 3 قاشق سوپخوری

سس سویا 2 قاشق سوپخوری

شکر قهوه‌ای و سرکه برنج 2 قاشق سوپخوری

کنجد 2 قاشق سوپخوری

مغز تخمه آفتابگردان 2 قاشق سوپخوری

تخمه کدو 2 قاشق سوپخوری

ماهنامه آشپزباشی-معصومه عیوضی

روغن، هویج، کدو و قارچ را در تابه مناسبی بریزید و به مدت 5 دقیقه روی اجاق تفت دهید.

آن‌گاه سیر و زنجفیل را بیفزائید و یک دقیقة دیگر مواد را روی حرارت تفت دهید. حالا برگ‌های گشنیز و نعنا را با سس لوبیا‌چیتی مخلوط کنید و به مخلوط فراهم کرده بیفزائید.

اینک خوراک را در ظرف مناسبی بکشید و رویش سس سویا، شکر قهوه‌ای، سرکه برنج و مغزجات را بریزید.

یادآوری1: برای تهیه سس لوبیاچیتی؛ 3 قاشق سوپخوری لوبیاچیتی پخته، یک عدد پیاز کوچک رنده کرده و یک پیمانه پوره گوجه‌فرنگی را میکس کنید، نمک و فلفل را بیفزائید و 5 دقیقه روی حرارت بپزید.

یادآوری2: بهتر است دانه کدو را قدری در تابه تفت دهید.

برچسب ها: انواع خوراکآشپزباشیمعصومه عیوضیغذاهای گیاهیخوراک هویج تعداد بازديد: 1355 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است