Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 1 اردیبهشت 1403 - 03:50

راتاتوی

راتاتوی

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای  4-6 نفر

 بادمجان قلمی 1 کیلو

کدو قلمی 1 کیلو

سیر له کرده ۳ حبه

روغن مخصوص سرخ کردنی به میزان لازم

فیلة گوجه فرنگی خرد کرده 1 کیلو

نمک و فلفل به میزان لازم

ریحان خرد کرده ۵۰ گرم

آشپزباشی - اعظم کلزارمنش

بادمجان و کدو را پوست بگیرید و به صورت انگشتی به طول ۸ سانتیمتر خرد کنید و در صافی بریزید و با نمک مزه‌دار کنید.

آنگاه در تابه مناسبی سیر را با کمی روغن تفت دهید. فیله‌های گوجه فرنگی، نمک و فلفل را بیفزائید و یک دقیقه دیگر نیز تفت دهید.

کدو و بادمجان را نیز در روغن داغ فراوان سرخ کنید و به مواد فراهم کرده بیفزائید.

اینک ریحان را اضافه کنید و خوب هم بزنید و خوراک را برای پذیرایی در ظرف مناسبی بکشید.

برچسب ها: غذای خوشمزهغذای مللغذای گیاهیآشپزباشیاعظم گلزارمنشغذای فرانسویخوراک فرانسویراتاتوی تعداد بازديد: 1241 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است